Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Niciodată nu este târziu să „dai Bacu”. Candidați în vârstă de 52 de ani la examenul din acest an

Publicat

Dacă mulți elevi care abia au terminat cursurile de liceu nu par să trateze cu foarte mare seriozitate examenul de Bacalaureat, alţii, care au trecut deja prin „greutăţile vieţii”, au înțeles pe parcursul anilor că fără o diplomă de Bac nu ești „băgat în seamă”. Astfel, le dau o lecție colegilor mai tineri, confirmând proverbul că e „mai bine mai târziu decât niciodată”. Este cazul celor doi candidați la examenul de anul acesta, care, la vârsta de 52 de ani, au absolvit liceul și susțin în aceste zile probele de Bac.

Majoritatea candidaţilor prezenţi de obicei în sălile de examen de la bacalaureat sunt tineri de 18-19 ani, însă nu trebuie să uităm că „examenul de maturitate” se poate da la orice vârstă, iar acest lucru ne este demonstrat de cei mai în vârstă candidați la Bacalaureatul din acest an.

Deși se pot lăuda cu „școala vieții”, doi absolvenți de 52 de ani s-au gândit au nevoie și de o diplomă de Bac, iar pentru asta s-au și înscris la examen.

Este vorba despre o femeie din Cîmpeni care a absolvit, la frecvență redusă, Liceul Tehnologic Silvic Cîmpeni și despre un bărbat din Cugir care urmat cursurile la Colegiul Tehnic „I.D. Lăzărescu”, tot la frecvență redusă.

Cei doi s-au născut în anul 1961 și, potrivit datelor transmise de vicepreședintele examenului de bacalaureat, inspectorul şcolar Dan Cherecheș, sunt cei mai în vârstă candidați de anul acesta.

Pe această cale, inspectorul a dorit să le ureze multă baftă în susținerea examenelor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax