Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Niciun caz nou de infectare cu coronavirus în județul Alba, în ultimele 24 de ore. A crescut numărul persoanelor vindecate

Publicat

Au fost înregistrate 160 de îmbolnăviri cu noul coronavirus, în județul Alba, până joi, 23 aprilie, potrivit datelor transmise de Direcția de Sănătate Publică. Potrivit DSP, în ultimele 24 de ore în județ nu au fost înregistrate cazuri de persoane infectate cu Covid-19. 

Numărul persoanelor vindecate a ajuns joi la 61, de la 44 raportate miercuri. 

Reamintim faptul că până miercuri erau raportate 160 de cazuri, 7 decese și 44 de persoane erau vindecate (cu 7 mai multe față de ziua precedentă). În județ erau prelucrate 4.555 de teste, până în 22 aprilie.

Potrivit DSP Alba, până joi au fost înregistrate 160 de cazuri confirmate, 46 de persoane vindecate și 7 decese. Miercuri au fost efectuate în total 437 de teste (281 în laboratorul DSP Alba și 156 în cel al Spitalului Județean Alba Iulia). Din cele 281 de teste efectuate la DSP, 40 de teste au fost efectuate pentru județul Hunedoara. Totalul testelor efectuate până acum în Alba este de 4.992.

Potrivit directorului DSP Alba, Alexandru Sinea, la raportarea de la ora 14:00 se vor mai adauga încă 15 persoane vindecate la nivelul județului Alba (în total 61 de persoane vindecate).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate