Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Niciun TSD-ist din Alba la europarlamentare. Vezi propunerile făcute de Mihai Sturzu și reacția lui Bogdan Medrea

Publicat

Niciun tânăr social-democrat din Alba nu a fost propus pentru a fi candidat la alegerile europarlamentare din mai 2014. Într-o întâlnire TSD organizată la Sibiu și condusă de președintele organizației de tineret la nivel național, Mihai Sturzu, acesta a declarat că a desemnat opt tineri din țară pentru lista PSD la alegerile europarlamentare.

Potrivit lui Sturzu, cele opt persoane sunt: Călin Buzgău (Mureș), Ioana Pop Cazacu (Maramureș), Andi Cristea, Cătălin Ivan și Claudia Țapandel din București, Gabriel Oniga (Cluj), Emilian Pavel (Bihor) și Alexandru Rotaru (Neamț), scrie turnulsfatului.ro. „Acum, când v-am prezentat lista, tocmai mi-am dat seama că jumătate din propunerile noastre sunt din Ardeal. Alături de aceste propuneri mai sunt câteva nume de europarlamentari pe care TSD îi susține și, pentru că suntem la Sibiu, aș vrea să menționez aici numele Dacianei Sârbu”, a mai declarat Mihai Sturzu, potrivit sursei citate.

Nicio propunere de la TSD Alba

Cu toate că jumătate dintre candidații propuși sunt membri ai organizațiilor de tineret PSD din Ardeal, niciunul dintre numele menționate nu este al unui membru TSD Alba. Un grup de membri ai TSD Alba este prezent la Sibiu pentru a participa la întâlnirea organizațiilor de tineret.

Potrivit președintelui TSD Alba, Bogdan Medrea, organizația pe care o reprezintă are o propunere de candidat și speră ca aceasta să fie luată în considerare. El a mai spus că propunerile făcute la Sibiu sunt primare, iar deciziile finale se vor lua la București, în 31 ianuarie, când se va întruni comitetul executiv al seniorilor partidului, care va discuta despre alegerile europarlamentare.

„Este o listă mare, o primă propunere, nu este o listă închisă încă iar decizia finală se va lua săptămâna viitoare când se va întruni comitetul executiv al seniorilor, în 31 ianuarie. Noi avem o propunere si sperăm să fie luată în considerare”, a declarat Bogdan Medrea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax