Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Nicolae Ciucă își lansează cartea în emisiunea lui Mircea Dinescu: ”Este nemaipomenită!”

Publicat

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunţat că îşi va „prezenta” volumul autobiografic „În slujba Ţării” în emisiunea tv ‘Poezie şi delicateţuri’ a poetului şi scriitorului Mircea Dinescu. 

Emisiunea va fi difuzată duminică la postul Prima TV.

Liderul PNL arată, într-o postare pe Facebook, că a ales în mod simbolic ca acest moment să aibă loc în localitatea doljeană Cetate de lângă Dunăre, unde Mircea Dinescu are un conac boieresc şi a mai înregistrat alte ediţii ale emisiunii, deoarece este apropiat de locurile copilăriei sale din localitatea Pleniţa, despre care a relatat în multe pagini ale cărţii.

„Mâine, de la ora 14,00, vă invit să îmi fiţi alături pe Prima TV, alături de Mircea Dinescu, unde voi prezenta cartea ‘În slujba Ţării’.

Am ales ca acest moment să aibă loc, simbolic, la Cetate, aproape de locurile copilăriei mele, cărora le-am dedicat multe pagini.

Vă aşteaptă o discuţie caldă şi deschisă – în special despre prima jumătate a cărţii, în ale cărei pagini vorbesc despre experienţa mea de viaţă.

Atât personale, cât şi profesionale, acele momente şi trăiri mi-au format caracterul, mi-au definit principiile şi m-au învăţat care îmi e adevărata misiune: aceea de a-mi servi ţara cu devotament, onoare şi credinţă.

Ne vedem mâine, de la 14:00, pe Prima TV. O să mă vedeţi cum sunt eu, omul, în judeţul meu natal, la mine acasă”, este anunţul postat de Nicolae Ciucă.

Vezi și: Cât costă promovarea cărții lui Nicolae Ciucă, ”Un ostaș în slujba țării”. Suma uriașă cheltuită de PNL, din subvenții de la stat

Acesta a postat şi un clip video de promovare a emisiunii, în care se afirmă că îşi „lansează cartea” în această „ediţie cu totul specială”, într-un „dialog surprinzător şi extrem de savuros” cu Mircea Dinescu, potrivit Agerpres.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ana Dorina

    sâmbătă, 07.09.2024 at 17:28

    Cat o fi platit meniul la Dinescu ca la acesta sa- i fie promovata cartea?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate