Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Nicolae Ciucă și-a anunțat candidatură la prezidențiale, din partea PNL: ”Voi merge în toate filialele să îmi câștig încrederea”

Publicat

Nicolae Ciucă și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale din 2024. Anunțul a fost făcut într-un interviu acordat la Washington, televiziunii Antena 3, dar a adăugat că are nevoie înainte de aprobarea partidului.

„În momentul de față ar trebui să am o decizie a partidului, în Consiliul Național. Dar în momentul de față voi candida pentru că sunt președintele PNL, dar înainte de toate trebuie să obțin aprobarea partidului”, a spus Ciucă.

„Voi merge în toate filialele PNL să îmi câștig încrederea”, a adăugat el.

Interviul a fost acordat Antenei 3 la Washington, unde a avut loc summitul NATO.

Intenția lui Ciucă de a candida era cunoscută în mediul politic, un indiciu fiind și panourile publicitare răspândite în toată țara cu mesajul: ”Un ostaș în slujba țării”, prezentate drept reclamă la cartea sa cu același nume.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Liviu

    marți, 16.07.2024 at 10:58

    Motto:
    “Nimeni nu e destul de inteligent ca să poată convinge pe un prost că e prost”
    (Jean de La Fontaine)
    După ce încă din 10 aprilie 2022,la Congresul Extraordinar la PNL, Nicole Ciucă din postura de singurul candidat a fost ales la funcția de președinte al partidului acesta spune că abia acum va merge în toate filialele PNL să îşi câştige încrederea şi votul de la Partidul Naţional Liberal, ceea ce denotă că politica e o pălărie prea mare pentru el.
    In plus Nicolae Ciucă ar fi trebuit să lamurească aspectele de plagiat ce planează asupra tezei sale de doctorat. Numai că, in loc să lase Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU) care este singurul organism specializat al Ministerului Educației, in stabilirea si emitereaunui un verdict oficial de plagiat, Ciucă a dat în judecată propriul guvern, adică ministerul Educației, cerând suspendarea a 3 sesizări prin care lucrarea sa de doctorat a fost reclamată pentru plagiat la CNATDCU. Iar Parchetul General a declanșat o investigație cu privire la teza de doctorat a lui Ciucă, cu care prilej, procurorii PG au confiscat toate documentele referitoare la studiile premierului și dosarul de analiză a acuzelor de plagiat.
    vezi link

  2. marius

    marți, 16.07.2024 at 13:01

    Fostul șef al Statului Minor, după ce s-a spovedit sub sutana noului papa neomarxist de Casa Neagra, si-a anunțat CANDIDA cu TURA de 400 m, pe culoarul interior creat de către servicii de 12 persoane, din porțelan cu decorațiuni trimise de către partenerul strategic și nu numai. Ca aceasta o fost scopul vizitei, la NATO, în compania berbecului navetist, este evident pentru oricine urmărește chiar și sporadic agenda politica. O Maciuca pentru un car cu oale, cred ca va fi sloganu de campanie sau ” O maciuca pentru mișcarea feminista”. indiferent care dintre cele doua sloganuri va fi ales, va trebui sa’primeasca girul Ambasadei SUA. Altfel nu se poate. încă o dovada ca suntem un stat suveran și independent sau dependenți de drogul numit America. Cine știe adevărul, gol goluț, sa-mi dea și mie un semn de viata după viata și tinerețe fără bătrâni trecuți de 80 de ani, senili, în funcția de președinte.Traiasca Partidul Comunist Roman și prietenia dintre securiștii romani și cei americani.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate