Connect with us
Publicitate

SPORT

Nicolae Lupu: „Situația e critică”

Publicat

Președintele executiv al Unirii Alba Iulia, Nicolae Lupu nu înțelege de ce jucătorii nu se concentrează asupra jocurilor pe care trebuie să le susţină și nu asupra părții financiare a clubului. ”Nu-i normal ca problemele extrafotbalistice să se transmită lor. Ei au  datoria să se pregătească să joace și să ne lase pe noi, conducătorii, să ne ocupăm de problemele astea. I-am urmărit toată săptămâna la antrenament și am crezut că se vor mobiliza”, a spus Nicolae Lupu, președinte executiv, Unirea Alba Iulia.

Președintele albaiulienilor a părut deranjat și de faptul că Zăgrean putea rămâne în vară la Alba Iulia, dar totuși acesta a ales altă echipă. ”Ăsta e fotbalul. Probabil că jucătorii tot timpul vor să se motiveze împotriva fostelor echipe. Normal că Zăgrean s-a ambiționat, dar putea să demonstreze lucrul ăsta la Alba Iulia”, a declarat Nicolae Lupu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax