Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Nicolae Sântimbrean este noul şef al Cancelariei Prefectului. Vezi cu ce s-a ocupat până acum

Publicat

Noul director al Cancelariei Prefectului de Alba şi purtătorul de cuvânt al Instituţiei este Nicolae Sântimbrean. Acesta a fost prezentat membrilor Colegiului Prefectural în şedinţa de marţi, prima din mandatul de prefect al lui Dan Coriolan Simedru. Prezenţa în şedinţă a directorului Cancelariei Prefectului a fost una mai degrabă „fugitivă”, de câteva minute, iar, întrebat ulterior unde ar fi disponibil un CV al său, acesta a declarat că informaţiile vor fi publice în aproximativ 30 de zile, perioada legală pentru dezvăluirea acestor documente. Nicolae Sântimbrean a fost, timp de 9 ani, membru al Organizaţiei de Tineret a Partidului Naţional Liberal (TNL) Alba, preşedinte al TNL Alba şi vicepreşedintele organizaţiei la nivel naţional.

Nicolae Sântimbrean are 35 de ani, a urmat studii de Drept şi a absolvit un Masterat în Managementul Integrării Europene şi Administraţiei Publice. Până în prezent, acesta a lucrat ca expert parlamentar la Camera Deputaţilor, fiind consilier al liberalului Călin Potor. De asemenea, a fost consilierul eurodeputatului liberal Magor Csibi, la Bruxelles.

Nicolae Sântimbrean a mai fost consilier al lui Dan Coriolan Simedru, în perioada în care acesta deţinea funcţia de prefect (2008-2009), însă a fost dat afară de noul prefect de atunci, Ştefan Bardan, prin bine-cunoscuta procedură a „desfiinţării postului”. În funcţia de şef al Cancelariei Prefectului de Alba şi purtător de cuvânt al Instituţiei Prefectului, Nicolae Sântimbrean îl înlocuieşte pe Dorin Sava, numit de fostul prefect de Alba, Ştefan Bardan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Corina

    miercuri, 16.05.2012 at 23:47

    Sunt curioasa daca in CV-ul domnului Santimbrean va aparea episodul de la Cenade, unde politist fiind a ajuns sa fie anchetat penal pentru niste magarii si zburat apoi din Politie.

    Domnul Santimbrean a plecat din Prefectura, in timpul prefectului Bardan, la cerere, nici vorba sa fie dat afara. Se simtea probabil cu musca pe caciula si aici.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax