Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Nicolae Stanciu a donat bani, pentru salvarea de la faliment a clubului Dinamo. Gestul nobil, făcut public de fanii echipei

Publicat

nicusor stanciu

Nicolae Stanciu, fotbalistul din Alba a făcut un gest nobil pentru Dinamo București. Acesta  a donat  în contul asociației suporterilor din ”Ștefan cel Mare” care strâng bani pentru salvarea clubului de la faliment. Chiar dacă acesta nu a vrut sa facă publică donația, supoerterii clubului Dinamo, au considerat că gestul acestuia trebuie făcut public. 

Mai mult. Stanciu a jucat pentru rivala clubului Dinamo, Steaua București.

Gestul lui față de Dinamo este prea nobil ca să rămână în anonimat, chiar dacă știm că n-a făcut-o pentru a atrage atenția. Este bine educat și nu-i lipsește modestia. Soarta a făcut să ne fie rival.

I-am aplaudat golurile date pentru Națională, iar acum aplaudăm gestul acesta parcă inspirat din povestea pascală, unde Cel răstignit se roagă pentru soldații care îl țintuiesc în piroane.

Gestul lui reprezintă și un apel către tot ce înseamnă lumea fotbalului, indiferent de culori, apartenențe, simpatii și rivalități. RESPECT, STANCIULE!”, au scris fanii dinamoviști pe Facebook, citati de antenasport.ro.

După ce donația sa a devenit publică, fotbalistul care și-a început cartiera la Unirea Alba Iulia a explicat gestul făcut:

”A fost decizia mea să ajut un club mare precum Dinamo! Nu am făcut lucrul ăsta ca să se vorbească despre mine sau ceva şi nu e primul gest pe care îl fac. Îmi place să ajut anumiţi oameni sau să donez nişte sume de bani pentru spitale sau cum a fost acest caz, nu îmi doresc să fac publice aceste gesturi!

Mă bucur că am putut să-i ajut şi eu sper să-şi revină şi să facă o echipă puternică!” a spus acesta la Look Sport, citat de antenasport.ro.

sursă: antenasport.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    joi, 21.05.2020 at 18:29

    Gest frumos a lui Stanciu.Dar banii astia, ca si altii suna a bani de ingropaciune. Dinamo va deveni istorie ca si cea pe care se spune ca a mostenit-o, Carmen.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax