Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Nicu Alifantis şi “Viţa de Vie”, în concert de „Zilele Tineretului”, la Cugir

Publicat

Ziua de 1 Mai va fi sărbătorită şi anul acesta la Cugir, în cadrul Festivalului „Zilele Tineretului”, aflat la ediţia a V-a. Evenimentul cuprinde mai multe concursuri sportive, dar şi concerte de muzică folk, susţinute de Nicu Alifantis, „Viţa de vie” şi este organizat de Primăria şi Consiliul Local Cugir, în colaborare cu Casa de cultură din oraş.

Festivalul are loc în perioada 30 aprilie – 2 mai. Manifestările încep luni, de la ora 10.00, cu Crosul Tinereţii, pe traseul Catedrală – zona Prichindel – Stadionul CSO Cugir. De la ora 11.00, este programat un concurs de Streetball, la sala de sport de la Şcoala Generală Nr. 3 Cugir, iar de la ora 13.00, la Casa de Cultură are loc un concurs de şah. Ziua se va încheia pe arena CSO Cugir, unde de la ora 15.00 se desfăşoară concurs de tenis de câmp. Competiţiile sportive se vor încheia în ziua de 1 Mai, cu un meci de handball, de la ora 11.00, în Sala de sport de la Şcoala Generală Nr. 3 Cugir şi cu o demonstraţie de arte marţiale, în piaţeta din faţa Casei de cultură.

Ziua de marţi, 1 Mai, este consacrată iubitorilor muzicii folk, care îi vor putea asculta, de la ora 18.00 artişti din Cluj-Napoca, Sibiu, Reşiţa şi Bucureşti: Florin Tomici, Raluca Cismaru, Dinu Olăraşu, Marius Baţu (Poesis), dar şi trupa locală de folk din cadrul Colegiului Naţional David Prodan Cugir – “Aprentis”.

Momentul cel mai aşteptat este concertul pe care îl va susţine de la ora 20.30 solistul de muzică folk Nicu Alifantis. Seara se va încheia cu o discotecă în aer liber.

Miercuri, 2 mai, de la ora 15.00 este programat un spectacol susţinut de elevii de la şcolile din Cugir şi Vinerea, apoi un program de dansuri sportive susţinut de echipa “ProDance 2007”, iar de la ora 19.00 vor urca pe scena Casei de Cultură Cugir trupele locale de muzică folk Millenium C şi trupa MoonDance. De la ora 20.00, trupa “Viţa de Vie” va încheia seria concertelor, însă distracţia va dura până seara târziu, cu discotecă în aer liber.

Sorin GIURCA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax