Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Nicușor Stanciu aproape de un transfer la Galatasaray. Câte milioane de euro au oferit turcii pentru mijlocașul din Alba Iulia

Publicat

nicusor stanciu

Două echipe se luptă în oferte, pentru albaiulianul Nicușor Stanciu. După un sezon foarte bun la Slavia Praga, fotbalistul din Alba Iulia este dorit de către formația turcă Galatasaray, care ar fi oferit 6 milioane de euro, însă formația cehă nu este mulțumită de suma propusă de turci. 

Mai mult de atât, presa din Cehia a relatat în ultimele zile, că pentru Stanciu a mai venit o ofertă din partea unei echipe din zona Golfului, dar numele formației nu a fost încă dezvăluit.

Ziarele din Cehia mai scriu că oferta echipei arabe este superioară celei făcute de Galatasaray.

Potrivit site-urilor de specialitate, Nicușor Stanciu este cotat la 7 milioane de euro. În acest sens cehii au cerut 7 milioane și jumătate pentru a se despărți de Stanciu.

În cel mai recent sezon, Nicușor Stanciu a reușit  16 goluri și 8 pase decisive în cele 45 de meciuri jucate în toate competițiile, notează digisport.ro.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax