Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Nicușor Stanciu, campion în Cehia. Echipa internaționalului, Slavia Praga, a câștigat campionatul pentru al doilea an consecutiv

Publicat

Slavia Praga, echipa internaţionalului român Nicolae Stanciu, a câştigat titlul de campioană a Cehiei la fotbal pentru al doilea an consecutiv, după victoria obţinută miercuri pe teren propriu, cu scorul de 1-0, în derby-ul cu Viktoria Plzen, formaţia aflată pe locul secund.

Cu Stanciu printre titulari, Slavia s-a impus prin golul marcat de Petr Sevcik în repriza secundă. Mijlocaşul român a rămas pe teren până în minutul 88, când a fost înlocuit. Acesta a avut din nou o evoluție bună, irosind două șanse mari de gol în prima repriză. Cea mai mare dintre ele s-a consemnat în minutul 22, când șutul expediat de Stanciu a trecut puțin pe lângă poartă.

Cu trei etape înainte de finalul play-off-ului, Slavia Praga conduce în clasament cu 9 puncte față de următoarea clasată, Viktoria Plzken şi nu mai poate fi ajunsă, ambele având asigurată participarea la preliminariile viitoarei ediţii a Ligii Campionilor. Pentru Slavia Praga, acesta este al 20-lea titlu de campioană din istoria sa şi al şaselea de la crearea campionatului ceh, după separarea de Slovacia, în 1993.

sursa: agerpres.ro

foto: Facebook (SK Slavia Praha)

Sorin Giurcă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax