Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Nicușor Stanciu și Ianis Hagi, vedetele din Slavia-Rangers. Fotbalistul din Alba a marcat golul serii cu un șut fantastic

Publicat

Nicușor Stanciu a fost omul meciului în partida Slavia – Rangers. Slavia Praga şi Rangers au disputat manşa tur a optimilor Europa League. 

Slavia Praga și Rangers au terminat la egalitate, scor 1-1, în prima manșă a optimilor de finală din Europa League, după un meci în care românii Nicolae Stanciu (27 de ani) și Ianis Hagi (22 de ani) au strălucit.

Calificarea se va decide în Scoţia. Stanciu a deschis scorul cu un şut fantastic din marginea careului, în timp ce Ianis a oferit pasa decisivă pentru golul egalizator.

Lăudat de presa străină

Servit de Olayinka, Stanciu a așezat mingea în vinclul porții scoțiene, cu un șut de la marginea careului.

”O finalizare minunată a lui Stanciu și un start de meci îngrozitor pentru Rangers”, a scris The Scottish Sun, pe pagina de live a partidei.

”Un gol uimitor, o rachetă”, a scris și BBC despre reușita internaționalului nostru, în timp ce ESPN a numit golul drept o ”lovitură de campion”.

Stanciu, cea mai mare notă

Schimbat în minutul 76, cu Ondrej Lingr, Nicolae Stanciu a fost cel mai bun jucător de pe teren, fiind notat cu 7,9, potrivit Sofa Score. Mijlocașul cotat la 4,5 milioane de euro a avut cifre foarte bune în meciul cu Ianis Hagi.

Cu 53 de atingeri, Stanciu a avut o acuratețe a paselor de 74% (23 reușite, din 31) și a făcut cinci driblinguri, din șase încercări.

Fostul stelist s-a descurcat excelent și la capitolul centrări. De asemenea, a câștigat nouă dintre cele 11 dueluri în care a fost implicat.

De la Slavia, peste 7 au primit alți doi fotbaliști: fundașul Kudela și mijlocașul Provod, ambii 7,2.

9 goluri și 6 assist-uri are Nicolae Stanciu pentru Slavia, în această stagiune.

Sursă: Digisport.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    vineri, 12.03.2021 at 13:48

    Cum poti sa-l compari pe I.Hagi cu Stanciu ? Titlul este o prostie gazetareasca. Pai Hagi asta s-a plimbat pe teren exact pe unde nu era mingea. Iar pasa de gol o dadea si Cukor daca era in teren. Am observat in mai multe locuri faptul ca lui Hagi asta, i se atribuie o sumedenie calitati (probabil ca le are, dar nu stie sa le foloseasca) pe care nu le observi. Si ca sa stiti, m-am enervat, si am urmarit pe diferite site-uri, ultimele 12 meciuri ale lui Rangers. Mai bine nu ma uitam ca nu corespundea cu nimic din ce se scria in presa. Om de 60-70 de minute. Si mai vrea si transfer la echipe de top din Europa. Esec total !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax