Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Nicușor Stanciu: Un vis al meu sau singurul lucru pe care mi-l doresc e să putem să calificam naționala la Mondial

Publicat

Albaiulianul Nicușor Stanciu vrea să-și încheie cariera la FCSB, încă până atunci dorește să ducă România la EURO și la primul Mondial după 24 de ani.

Stanciu a marcat primul gol al României în Națions League. Reușita din penalty cu Serbia poate fi decisivă pentru calificarea la EURO.

„Ne dorim din nou să ajungem la un Campionat European, am fost în 2016 în Franța. Un vis al meu sau singurul lucru pe care mi-l doresc e să putem să calificam naționala la Mondial”, spune el.

Stanciu e în topul celor mai scumpi romani, dar simte că în curând se va face un transfer record. Mizeaza pe Coman, Man și Ianis Hagi.

„Sunt sigur ca fotbaliștii tineri din Romania vor pleca pe sume mult mai mari decat am plecat eu, Chiricheș și Gardos”, mai spune el.

Stanciu, Nita si Chipciu se bat pentru titlu în Cehia. Nu vor să se retraga din fotbal până nu mai câștiga un campionat cu FCSB. Stanciu vrea să-l prindă pe Dica.

„Aveam mai multe tricouri când eram mic, erau prin piață tricouri cu toți fotbaliștii. Aveam o bluza de trening cu Steaua, țin minte ca era Dică atunci în mare voga”, mai spune Stanciu.

Stanciu a fost convocat de Cosmin Contra pentru dubla cu Lituania și Serbia, care se vede la în luna octombrie.

 

sursa: sport.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax