Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ninsoare în Arieseni: Peisaj de poveste surprins într-un video care a devenit viral pe Facebook, în acest weekend

Publicat

Ninsoare în Arieseni: Peisaj de poveste în munți. Weekend-ul care tocmai se termina a adus primele temperaturi negative din această perioadă.

Automat asta a însemnat și posibilitatea primilor fulgi de nea care au căzut în 2023. S-a întâmplat și în munți, mai exact în zona Arieșeni.

Un video postat de o pagina în care sunt promovate peisajele naturale a strâns peste 25.000 de reacții în 24 de ore de la postare.


Este vorba despre pagina ”Visit Bihor”, care a postat un video de aproape 30 de secunde în care se poate vedea peisajul de poveste, surprins în Munții Arieșeni, în acest weekend.

Reamintim că din punct de vedere al prognozei meteo, urmează o săptămână cu vreme capricioasă, cu temperaturi tot mai mici și cu soarele care își face tot mai puțin simțită prezența. Sunt prognozate și ceva ploi, în special în zilele de luni, miercuri și duminică.

CITEȘTE ȘI: Vremea în Alba, săptămâna 20-26 noiembrie: Vreme capricioasă, cu frig, ploaie și burniță. Ninsori la munte. Prognoza pe localități

În săptămâna 20 – 26 noiembrie 2023, vremea va fi destul de rece și mohotâtă. Temperaturile maxime vor avea valori cuprinse între 6 și 12 grade Celsius, iar cele minime coboară până la valori negative.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax