Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ninsoarea de miercuri a generat polei, la Sebeș. Municipalitatea a intervenit cu utilajele din propriul parc auto

Publicat

Serviciul Public de Administrarea Patrimoniului intervine cu autoutilitarele din dotare pe străzile secundare din Sebeș (str. Horea, str. Spitalului, str. Alunului, str. Alunelului, str. Mureșului, str. Dorobanți, str. Ștefan cel Mare, str. Bălcescu, str. Avram Iancu etc.), de asemenea în Petrești și Răhău, în zonele unde ninsoarea de azi a creat probleme în trafic legate de formarea poleiului.

Parcul auto al municipalității dispune de două buldoexcavatoare cu lamă, două autoutilitare de 3,5 tone dotate cu rezervoare pentru soluții antiderapante, o autoutilitară 6×4 cu lamă și cu rezervor pentru soluție și cu dispozitiv de împrăștiat sare și nisip, plus un tractor cu cisternă, toate pregătite pentru a interveni și pentru a ne asigura independența în ceea ce privește prestarea serviciilor de deszăpezire.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax