Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ninsori în Transilvania și Maramureș, de luni. La munte, vântul va sufla cu putere

Publicat

Meteorologii anunță că de luni vor predomina ninsorile în Transilvania și Maramureș, iar la munte se va așterne un strat nou de zăpadă. De marți însă nu va mai ninge, dar va fi vânt și disconfort termic. 

Luni, valorile termice se vor situa peste mediile caracteristice datei, dar vântul va prezenta intensificări în cea mai mare parte a ţării; la munte, în special pe creste, rafalele vor depăşi 90…100 km/h viscolind ninsoarea şi determinând reducerea vizibilităţii.

În restul zonelor vor fi viteze, în general, între 50 şi 65 km/h temporar asociate cu ninsori mai slabe. Cerul va fi variabil, cu înnorări şi precipitaţii în vestul, nordul şi centrul teritoriului, iar noaptea, local în est şi pe arii restrânse şi în rest.

La munte va ninge şi se va depune un nou strat, local mai consistent, în Maramureş şi Transilvania vor predomina ninsorile, tot cu depunere de nou strat, iar în restul zonelor se vor semnala precipitaţii mixte. Izolat vor fi condiţii de polei, în restul teritoriului.

Temperaturile maxime se vor încadra între -1 şi 8 grade, iar cele minime între -8 şi 3 grade. În orele dimineţii, pe spaţii mici, va mai fi ceaţă.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax