Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ninsorile abundente suspendă probele practice pentru obţinerea permisului de conducere. Examinările vor fi reprogramate

Publicat

Ninsorile abundente anunţate pentru zilele următoare suspendă probele practice pentru obţinerea permisului de conducere auto în Alba. Prefectul Ştefan Bardan a anunţat că examinarea candidaţilor programată în perioada 13-17 februarie va fi suspendată până după încetarea condiţiilor meteo nefavorabile.

Ordinul a fost comunicat Serviciului public comunitar regim permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor, care îl va transmite tuturor cadrelor şi şcolilor de şoferi autorizate din judeţul Alba. De asemenea, ordinul va fi afişat la sediul acestui serviciu, la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Alba (Poliţia Rutieră), fiind postat şi pe site-ul Instituţiei Prefectului.

Am luat această măsură în vederea bunei desfăşurări a activităţii de examinare a candidaţilor pentru obţinerea permisului de conducere a autovehiculelor. Fac apel şi la înţelegerea şcolilor de şoferi din judeţ de a suspenda temporar cursurile de pregătire practică, pentru că traficul în aceste zile este îngreunat datorită condiţiilor meteo. Bineînţeles, nu este vizată de acest ordin desfăşurarea probelor teoretice, care se vor derula conform programului existent”, a declarat prefectul Ştefan Bardan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax