Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Nișa componentelor PC prinde aripi (P)

Publicat

Nișa de gaming a devenit din ce în ce mai dinamică în ultimii ani. Dacă în urmă cu nu mult timp asociam gaming-ul profestionist cu jucătorii asiatici, crearea jocurilor special pentru competițiile internaționale a dus la o piață tot mai aglomerată a tot ceea ce înseamnă gaming. De la monitoare, la tricouri și mouse pad-uri. De la plăci video performante, până la sisteme de de răcire pe bază de lichid. Pasionații nu duc parte de componente sau de producători specializați, iar Cooler Master este unul dintre brand-urile care profită de popularitatea gaming-ului.

Cooler Master produce componente de aproximativ 20 de ani, suficient pentru a asista la o evoluție spectaculoasă a gaming-ului. Ceea ce a pornit de la o particularitate a culturii asiatice, unde gamerii sunt văzuți drept supervedete, au contracte de publicitate și sponsori pe măsură, s-a transformat într-un fenomen global. Blizzard, Valve și Riot Games, dezvoltatori foarte cunoscuți de jocuri, au transformat experiența solitară sau cea a unei săli mici de gaming într-un fenomen mondial.

De la săli cu o mână de concurenți, fără spectatori, la arene cu 20.000 de spectatori și sute de mii de privitori online din toată lumea, gaming-ul de performanță a surprins pe toată lumea și a schimbat percepția despre cei care stau în spatele monitoarelor. Chiar și ESPN a dedicat segmente campionatului The International, unde cele mai bune echipe din lume se adună pentru deveni cele mai bune la Dota2. Iar premiile sunt mai mult decât impresionante: ultima ediție a strâns peste $17 milioane. Dacă dorești să ajungi în poziția de a câștiga premii, ai nevoie de o configurație care să facă față cerințelor jocurilor de astăzi.

Odată ce ți-ai trecut pe listă marile componente precum placa video, procesorul, RAM și stocarea, va trebui să adaugi și sarea și piperul. Cooler Master, în ciuda numelui, oferă modder-ilor și alte accesorii. Carcasele, sursele și perifericele pot fi luate la pachet, atât timp cât sunt pe gustul tău.

Mai ales în cazul perifericelor, unde sensibilitatea componentelor face deseori diferența între o victorie și o înfrângere, Cooler Master vine cu o suită întreagă de tastaturi, mouse-uri, pad-uri și căști. Nici cei cu încheieturi sensibile nu sunt lăsați deoparte.

Cât privește treaba serioasă de a menține un calculator cât mai stabil, ai toate soluțiile la dispoziție: de la răcire prin lichid, până la surse ce rezistă fulgerelor lui Thor (că tot apare al treilea film în cinema-uri). Așadar, Cooler Master are gama necesară pentru „a juca” în liga gamerilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ionel

    marți, 07.11.2017 at 18:30

    Gamingul este orice, mai putin un lucru productiv. Sansele sunt ca, daca nu esti platit de o companie pentru a da feedback despre un anume joc, pentru tine acesta este doar o pierdere de timp, putere de concentrare si bani. In timp ce altii fac bani muncind pentru firme care produc componente hardware sau modeleaza realitati virtuale, tu esti cel care plateste toate astea din banii, brain power-ul si timpul tau. Viata ti se va scurge si tot ce vei fi realizat sunt niste achievement-uri fara valoare.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax