Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Noapte plină pentru un bărbat din Alba Iulia: A bătut un alt bărbat, a vandalizat două mașini și a amenințat jandarmii

Publicat

politie noaptea

Un bărbat din Alba Iulia a fost plasat în control judiciar, după ce în noaptea de vineri spre sâmbătă a bătut un alt bărbat și a rupt oglinzile a două autoturisme. Mai mult de atât, când jandarmii au venit să îl potolească acesta i-a amenințat pe oamenii legii, amenințări care le-au provocat acestora o stare de temere. 

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, ”în noaptea de 12/13.03.2021, în timp ce se afla în scara unui bloc din municipiul Alba Iulia, inculpatul a agresat fizic o persoană de sex masculin. În aceeași împrejurare, inculpatul a distrus oglinzile retrovizoare a două autoturisme care se aflau staționate în fața blocului, iar ulterior, în timp ce se opunea încătușării, inculpatul a proferat amenințări la adresa organelor de jandarmi aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, amenințări care au produs o stare de temere.

Prin modalitatea agresivă în care inculpatul s-a manifestat în public, în scara de bloc și în exteriorul blocului, ca urmare a amenințărilor și injuriilor proferate, dar și a distrugerilor și violențelor exercitate, a fost tulburată ordinea și liniștea publică, în condițiile în care mai multe persoane au fost indignate de evenimentele la care au asistat, iar locuitorii din bloc și din blocurile învecinate au fost alertați”, se arată într-un comunicat transmis de procurori.

În data de 14.03.2021, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale față de inculpat pentru săvârșirea următoarelor infracțiuni: ultraj, lovire sau alte violențe, 2 infracțiuni de distrugere și tulburare a ordinii și liniștii publice.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax