Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(P) Noaptea Albă a Cumpărăturilor la Alba Mall: Reduceri mari, clienţi puţini în magazinele complexului comercial

Publicat

Pasionaţii de cumpărături sau cei care au dorit să-şi achiziţioneze produse la un preţ redus au putut participa la o noapte întreagă de reduceri. Sâmbătă 28 iulie, Alba Mall şi-a aşteaptat clienţii cu cele mai bune oferte din an. Noaptea Albă a cumpărăturilor a adus preţuri irezistibile. Magazinele s-au întrecut în oferte, una mai atrăgătoare ca alta. Din păcate, acestea nu au reuşit să strângă un număr de clienţi pe măsura aşteptărilor.

Cei care au decis şă-şi facă cumpărăturile, sâmbătă, la Alba Mall au avut parte de reduceri de până la 70%. Magazinele au scos pe rafturi oferte cât mai atrăgătoare pentru a-şi mulţumi clienţii. Probabil, cel mai redus produs din centrul comercial a fost la magazinul Fox, unde o pereche de pantaloni a putu fi cumpărată cu doar 14,90 delei, faţă de preţul inişial de 109,90 lei. La magazinul Adidas au fost reduceri de până la 40%. Cei care au dorit să cumpere o pereche de adidaşi i-au putut achiziţiona la preţul de 171,60  lei, fiind reduşi de la 286 de lei. Pentru iubitorii de fotbal, acesta a fost momentul perfect pentru a cumpăra o pereche de ghete, preţul acestora fiind de 483 de lei, de la 805 de lei. Şi magazinul Leonardo a scos la bătaie cele mai bune oferte. Acesta a avut o reducere de până la 50%, de care au putut profita în special doamnele care şi-au dorit o pereche de sandale noi. Anumite sortimente de încălţăminte erau la preţ redus de la 39 de lei la 19 lei. Magazinul StoneCreek a avut reduceri de preţ majore, care au concurat cu restul magazinelor de încălţăminte. Domnii au putut să-şi cumpere pantofi cu doar 169,99 lei, faţă de preţul iniţial de de la 229,99 de lei. Doamnele au putut profita de preţuri la sandale de doar 49,90 de lei, faţă de 179,90 lei. Pentru cei care au dorit să cumpere tricouri, magazinul Kenvelo a avut cele mai bune oferte. Tricouri la 14 sau 19 lei reduse de la suma de 39 de lei.

Din păcate reducerile atrăgătoare nu reuşit să adune suficientă clientelă. Numărul celor care au fost prezenţi la Alba Mall a fost destul de mic, iar mulţi clienţi au plecat acasă fără vreun produs.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. dolfi

    duminică, 29.07.2012 at 12:30

    nu mai pune nimeni botul la vrajelile acestor *****! Stie toata lumea ca preturile lor artificiale sunt umflate si mai mult inaintea „reducerilor” si „ofertelor ” speciale!!! Asta sper sa fie primita ca un sut in c*r din partea clientilor pentru nesimtirea de care dau dovada

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax