Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Noaptea Cercetătorilor Europeni 2024 la Alba Iulia. Experimente, ateliere, activități educative și concursuri

m

Publicat

Noaptea Cercetătorilor Europeni 2024, evenimentul dedicat cercetătorilor și pasinionaților de știință, va avea loc la Alba Iulia pe data de 27 septembrie. Deși nu există încă un program oficial, cei interesați se pot aștepta să ia parte la experimente, ateliere de lucru, demonstrații, prezentări, activități educative și concursuri cu premii. Acesta se va desfășura, la fel ca în alți ani, în Cetatea Alba Carolina, în apropierea Muzeului Național al Unirii.

„Aventura științifică pentru toate vârstele are loc pe 27 septembrie. Participă alături de cei mai prietenoși cercetători la o călătorie captivantă în lumea științei! Ia-ți familia, prietenii, colegii și profesorii și hai să descoperim împreună tainele chimiei, fizicii, ingineriei, astronomiei, roboticii, antropologiei și multor altor domenii!

Te așteaptă experimente trăsnite, ateliere de lucru, demonstrații și prezentări, activități educative, concursuri cu premii și multe surprize!”, au transmis organizatorii într-o postare pe pagina de facebook a evenimentului.

Orașele din România care vor participa la Noaptea Cercetătorilor Europeni sunt: București, Alba Iulia, Arad, Bacău, Bârlad, Brăila, Bumbești-Jiu, Galați, Hunedoara, Oradea, Petrila, Ploiești, Suceava, Tecuci, Timișoara, Titu.

Aminitm faptul că de la prima ediție a Nopții Cercetătorilor Europeni, din anul 2005, milioane de vizitatori au intrat în legătură cu oameni de știință de pe întreg continentul și nu numai.

Evenimentul atrage anual peste 1,5  milioane de vizitatori din întreaga lume.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate