Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Noaptea de groază a unei femei din Alba: A ieșit din casă pentru a merge la baie, însă a fost atacată cu un cuțit. Cine a atacat-o

Publicat

Noaptea de groază a unei femei din Alba este descrisă într-o motivare a Judecătoriei Aiud. Femeia în cauză este victimă într-un dosar de loviri sau alte violențe. Doar norocul a facut ca noaptea femeii să nu se sfârșească tragic. 

Este un caz de violență domestică, unde fostul concubin, gelos, a vrut să se răzbune pe femeie pentru că acesta a întrerupt relația cu el. Drept urmare a pus la cale un plan de răzbunare.

Recent, în data de 11 octombrie 2024, dosarul de loviri sau alte violențe a trecut de cameră preliminară. Magistrații au detaliat pe scurt ce s-a întâmplat în noaptea cu pricina.

Cum s-a ajuns la atac

Cei doi, femeia și bărbatul au avut o relație din care au rezultat doi copii. Înainte cu trei luni de noaptea atacului, femeia a decis să pună capăt relației. Acest fapt nu i-a convenit bărbatului în cauză.

Mesaje de amenințare

Până la atac femeia a fost amenințată cu moartea de bărbat și cu acte de violență. De asemenea după ce femeia a depus o plangere penală pentru amenințări bărbatul a amenințat-o iar cu moartea pentru a-și retrage plangerea.

Noaptea de groază. Momentul atacului

Atacul a avut loc în noaptea de 12 spre 13 august 2024. Atunci bărbatul a mers cu un taxi către locuința femeii din Ocna Mureș. A ajuns acolo în jurul orei 22.00, iar timp de mai multe ore a pândit-o pe aceasta pentru a vedea când iese din casă. Asupra sa avea un cuțit pe care avea să îl folosească câteva ore mai târziu.

Bărbatul s-a sigurat că femeia este acasă după ce s-a uitat pe geam, iar apoi a mers în spatele locuinței, unde s-a poziționat pentru atac.

În jurul orei 3.30, femeia a ieșit din casă pentru a merge la toaletă. Atunci bărbatul s-a năpustit asupra ei și acesta a început să o lovească cu cuțitul.

”Aceasta a încercat să fugă, însă a fost lovită cu cuțitul de inculpat de două ori în zona spatelui căzând la pământ pe burtă. Așa cum arată persoana vătămată, fiind conștientă că va fi lovită în continuare, s-a întors cu fața la inculpat, acesta continuând să o lovească cu cuțitul țintind zona feței, persoana vătămată a ridicat mâinile să se protejeze, fiind tăiată cu cuțitul de inculpat la mână, în zona capului, și apoi în zona sânului stâng ca urmare a faptului că persoana vătămată s-a întors spre dreapta”, au notat magistrații.

În urma atacului femeia a suferit mai multe răni, dar care nu i-au pus viața în primejdie. Bărbatul va fi acum judecat pentru loviri sau alte violențe. Momentan nu a fost fixat un prim termen de judecată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. dd

    miercuri, 16.10.2024 at 08:34

    e clara intentia. preventiv: 10 ani munca silnica, cand iese sa nu mai fie in stare de alte lucruri. Legea e pre blanda cu infractorii si ii incurajeaza sa faca fapte.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate