Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Noaptea Reducerilor” în Alba Mall. Clienţii au plecat cu plase pline de cumpărături

Publicat

Îmbulzeală mare, în toiul nopții, în centru comercial Alba Mall. Magazinele au fost deschise până la ora 1.00, pentru că a fost noaptea reducerilor. Iar, de când e criză financiară, ajunge doar să pronunți acest cuvânt ca să scoți lumea din case.

Clienţii magazinelor și-au disputat cabinele de probă, iar cine a ieșit învingător a dat și un test de răbdare, la coada de la casele de marcat. Frânți de oboseală, amatorii de shopping au plecat acasă încărcați cam cu orice le-a picat în mână.

La ora 21.00, mall-ul a fost chiar mai plin decât într-o zi bună de shopping. Magazinele au făcut reduceri speciale, care ajung și până la 80% din prețul inițial.

Cele mai căutate reduceri au fost cele la articolele de vară. Rochițele, tricourile, maieurile  sau încălțămintea de vară au trecut primele de pe rafturile comercianților.

Cei care au făcut cumpărături de minim 30 de lei au primit, în schimbul bonului, un talon de participare la tombolă. Premiile sunt alte bonuri valorice, destinate tot cumpărăturilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. jojodan

    duminică, 07.08.2011 at 10:34

    mda..pacat ca nu sunt magazine in mall si nu prea ai ce sa alegi.Tot la Cluj ma duc cumpar.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax