Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Noaptea unui bărbat din Blaj care a ieșit la furat s-a încheiat cu un accident rutier. Faptele pentru care va fi judecat

politie noaptea

Publicat

Un bărbat care a ieșit la furat pe străzile din Blaj a avut parte de ghinion, după ce a furat o motocicletă de tip enduro. Mai exact după ce a furat motocicleta a provocat un accident rutier. 

Acesta a fost rănit, dar a preferat să meargă acasă. Însă, între timp oamenii legii i-au dat de urmă, iar bărbatul a fost descoperit. 

Este povestea unui bărbat din Alba, care a fost recent trimis în judecată, de magistrații Judecătoriei Blaj. Dosarul a trecut în data de 25 iunie 2024, de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară. 

Deși dosarul a ajuns în atenția magistraților în luna iunie a anului 2024, faptele sunt mai vechi. De mai bine de doi ani.

S-a întâmplat în data de 14 iulie 2022. Atunci bărbatul s-a dus acasă, a luat un rucsac și o șurublniță și a plecat pe străzile din Blaj. S-a plimbat pe străzi pentru a găsi și identifica o casă pe care să o spargă.

Cum s-a petrecut furtul

La un moment dat a descoperit o moticicletă enduro parcată în curtea unei case. Însă nu a acționat atunci. A decis să meargă pe timp de noapte pentru a nu fi văzut.

A intrat în curte, a furat motocicletă și a vrut să meargă spre casă. Pentru o perioadă de timp, a împins-o pe străzile din Blaj.

La un moment dat, deși era o motocicletă de teren, de tipul enduro, acesta a luat decizia de a se urca și a o conduce pe străzile din oraș până la locuința sa.

Deoarece este o motocicletă puternică, ”în timpul mersului inculpatul nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, a pierdut controlul motocicletei si a căzut pe partea carosabilă, provocându-și leziuni în zona membrelor superioare si inferioare.

Totodată, în urma evenimentului rutier, mai multe piese ale motocicletei s-au deteriorat”, au notat magistrații.

Mai pe scurt, bărbatul a provocat un accident rutier, s-a rănit și a deteriorat motocicleta.

De dimineață, după ce proprietarul a observat lipsa motocicletei a sunat sunat la poliție. Oamenii legii au dat rapid de urma hoțului și au ajuns la locuința acestuia.

Bărbatul a înapoiat motorul, dar s-a ales cu un dosar penal.

La doi ani de la furt, acesta a fost trimis în judecată. Momentan dosarul nu a primit un prim termen de judecată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax