Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Noi acţiuni în trafic ale Poliţiei, la Cîmpeni, Blaj şi Vinţu. Amenzi de peste 30.000 de lei, într-o zi

Publicat

Poliţiştii din Alba au continuat, joi, seria acţiunilor în traficul rutier şi au dat amenzi valoare totală de peste 30.000 de lei. Au colaborat cu RAR şi Garda Forestieră şi au făcut verificări la Cîmpeni, Blaj şi Vinţu de Jos.

În 23 noiembrie, s-a derulat o acțiune cu efective mărite a poliţiştilor pe raza oraşului Câmpeni şi a comunelor arondate acestuia, transmite IPJ Alba. Au participat poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, Serviciului Rutier şi Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, Poliţiei oraşului Câmpeni şi ai Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Câmpeni, în colaborare specialişti din cadrul Registrului Auto Român – Alba şi Garda Forestieră Judeţeană Alba.

Poliţiştii au aplicat 85 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 21.172 lei. Din totalul de 85 de sancţiuni, 83 au fost aplicate conform OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, din care: 60 pentru viteză peste limita legală, 1 pentru depăşire neregulamentară, 8 pentru defecţiuni tehnice, 5 pentru repurtarea centurii de siguranţă iar restul pentru alte abateri rutiere. Au mai fost aplicate 2 sancţiuni contravenţionale conform Legii 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice şi a fost confiscată cantitatea de 6,72 metri cubi de material lemnos.

În cadrul acestei acţiuni poliţiştii au reţinut 2 certificate de înmatriculare şi un permis de conducere.

Totodată, poliţiştii au mai legitimat 54 de persoane şi au controlat: 52 de autoturisme, 2 unități comerciale şi 7 obiective asigurate cu pază.

Tot joi, poliţiştii rutieri din cadrul Compartimentului Rutier Cîmpeni în colaborare poliţiştii Serviciului Rutier Alba – Biroul Drumuri Naționale si Europene, în colaborare specialişti din cadrul Registrului Auto Român – Alba au aplicat 30 sancţiuni contravenționale şi au depistat 8 conducători auto care au circulat cu autoturisme având defecţiuni tehnice, pe Drumul National 75, la Cîmpeni.

În total, au aplicat 30 sancţiuni contravenționale, în valoare de 6.090 lei. Trei amenzi au fost pentru instalaţii de iluminare, 3 pentru sistemul de rulare, 2 pentru alte defecţiuni tehnice şi 22 de sancţiuni contravenţionale conform OUG nr. 195/20022002 privind circulaţia pe drumurile publice. În cadrul acestei acţiuni poliţiştii au reţinut 3 certificate de înmatriculare şi un permis de conducere pentru depăşire neregulamentară.

O acţiune similară a fost desfăşurată joi de poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj şi Secţiei de Poliţie Rurală Vinţu de Jos. Au aplicat 22 sancţiuni contravenționale în valoare de 6954 lei.

Din totalul de 22 de sancţiuni, au fost aplicate 14 sancţiuni contravenţionale conform OUG nr. 195/20022002 privind circulaţia pe drumurile publice, 7 sancțiuni conform Legii 61/1991  pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi o sancţiune la Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

În cadrul acestei acţiuni poliţiştii au mai legitimat 49 de persoane şi au controlat 38 de autoturisme.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax