Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Noi acuzații la adresa conducerii Inspectoratului Școlar Județean Alba făcute de deputatul PNL, Florin Roman

Publicat

Florin Roman, deputat PNL de Alba

Deputatul PNL Alba, Florin Roman continuă să atace conducerea Inspectoratului Școlar Județean Alba. După ce a spus că zeci de școli vor fi închise de Marcela Dărămuș, acum vine cu noi acuzații. Acesta spune că la începutul anului școlar a comasat 2 clase și  mai mulți elevi au renunțat la cursuri. Acesta mai spune că la o școală din Sebeș a lăsat un post de director adjunct cu toate că instituția nu întrunea condițiile. 

„Primesc in continuare informații despre modul in care, inspectorul general școlar al județului Alba, Marcela Daramus, cunoscuta ca și “Lăcat”, pune umărul la distrugerea învățământului judetean. Astăzi despre politizare la Sebes și Cugir, despre susținerea clientelei PSD in timp ce dascălii fără carnet de partid sunt puși sa strângă cureaua!
“Va trimit atasat un material si documentele doveditoare carea arata ca acolo unde PSD-ul are interese, nu comaseaza clasele.
Aici, la scoala germana din Sebes, interesul este ca doamna Narcisa Barbulețiu sa aiba post de director adjunct. Atat nr de clase cat si nr de elevi ai liceului nu intrunesc conditia de a avea director adjunct.

Un alt caz semnalat de un dascăl:
“In octombrie 2017, la 3 saptamani dupa ce a inceput anul scolar 2017-2018, ISJ Alba decide sa comaseze 2 clase de a XIII-a seral. Una din Cugir cu una din Alba Iulia. (cei 8 elevi din Cugir sa faca naveta la CT Domsa din Alba Iulia). Consiliul de Administratie de la Cugir a fost pus in fata faptului implinit, neavând ce sa facă. Elevii au protestat nefiind de acord cu acest ,,transfer fortat” impotriva vointei lor si doar un elev a mers la Alba Iulia iar restul au renuntat la scoala. Deci cand trebuie sa faci economie nu mai conteaza elevii, nu conteaza ca au de pierdut, ca sunt impiedicati de ISJ Alba sa-si finalizeze studiile. Intreabati-o pe doamna ,,lacat” daca stie ca 7 din 8 elevi au renuntat la scoala. Economia facuta la scoala este de sub 1000 lei pe luna, iar daca toți elevii faceau naveta 38 KM dus intors costul abonamentelor depasea aceasta suma”. Demisia, tovarașa Dărămuș!!!!!!„ scrie deputatul PNL, Florin Roman, pe pagina sa de facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Aaaa

    luni, 05.02.2018 at 12:44

    Domnule Roman eu zic sa va documentați, desființarea școlilor depinde de consilieri locale și primarii ai nou nu mai știți nici sa citiți?
    Deja devine o obișnuință sa va legați de orce pentru a arata incompetenta rivalilor dumneavoastra

  2. alina

    vineri, 23.02.2018 at 22:28

    Aaa nu ai dreptate. Asa spune legea este adevarat insa doamna Daramus isi peite s-o incalce. Propunerea primarului si consilierului local dintr-un oras a fost una iar doamna si-a permis sa nu tina cont de aceasta propunere privind planul de scolarizare si sa trimita un avuz negativ doar din considerente „personale”. Asa ca stie ce vorbeste, Roman asta… Daca ati cunoaste-o i-ati da dreptate. Doamna Daramus e ” monument de prostie”.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax