Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Noi calificări la olimpiadele naţionale pentru elevii Colegiului Militar „Mihai Viteazul”. Mirel Stancu și Andreea Ploscar concurează la geografie și istorie

Publicat

După ce zilele trecute Colegiul Militar Liceal „Mihai Viteazul” din Alba Iulia a anunțat că va fi reprezentat, cu mândrie, la faza națională a olimpiadelor de sociologie, psihologie, limbă și comunicare și religie de către șapte elevi, iată că, la sfârșitul săptămânii trecute, încă doi dintre aceștia au reușit aceeași performanță. Este vorba despre elevul Mirel Stancu, pentru al doilea an consecutiv calificat la geografie și de eleva Roxana Andreea Ploscar, care va participa la faza națională a olimpiadei de istorie.

Elevul sergent major Mirel Stancu este cunoscut în rândul elevilor colegiului prin rezultatele sale la concursurile și olimpiadele școlare, performanța sa de anul acesta fiind una „de așteptat”. Anul trecut, acesta s-a calificat  pentru prima oară la faza națională a olimpiadei de geografie, iar în primii doi ani de liceu la faza națională a olimpiadei de limba franceză.

De asemenea, a devenit o tradiție ca în fiecare an Liceul Militar să fie reprezentat la faza națională a olimpadei de istorie, care în anul acesta va avea loc în perioada 7-11 aprilie la Baia Mare.

După ce în anii anteriori 11 elevi s-au calificat la această etapă, fiind obținute două mențiuni și trei premii speciale, în acest an școlar eleva caporal Ploscar Roxana Andreea din clasa a X-a a câştigat premiul I la faza județeană și calificarea la etapa națională.

Nici performanțele colegilor ei nu sunt de neglijat: la clasa a IX-a eleva Denisa Georgiana Șipoș a luat premiul al II-lea, iar Ionela Trifan premiul al III-lea; la clasa XI-a, premiul al II-lea i-a revenit Alexandrei Dima și mențiunea lui Claudiu Argyelan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax