Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Noi cazuri de furturi în vie la Blaj. Fermierii sunt lăsaţi fără recoltă

Publicat

Dacă natura a fost generoasă în acest an, în ceea ce priveşte recoltele de struguri, fermierii care deţin culturi de viţă de vie nu se mai luptă doar cu pasările care le atacă proprietăţile, ci şi cu un număr tot mai mare de hoţi.

Jandarmii din municipiul Blaj au surprins în flagrant, miercuri seara, opt persoane care au sustras 130 kg de struguri din incinta unei ferme din municipiul Blaj.

Având înţelegere prealabilă, opt persoane din municipiul Blaj au pătruns în perimetrul unei ferme viticole din localitate şi, până în momentul în care au fost surprinşi de jandarmi, reuşiseră să umple trei saci cu struguri. Asupra celor opt au mai fost găsiţi încă 20 de saci goi, ceea ce poate indica faptul că doar intervenţia oamenilor legii a limitat amploarea prejudiciului, mai ales că “atacatorii” dispuneau şi de mijloacele de transport a “prăzii ” şi anume şase atelaje hipo.

Cantitatea de 130 de kg de struguri a fost returnată reprezentantului părţii vătămate.

Pe numele suspecţilor au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale, urmând să fie cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Reamintim că alte trei femei din Blaj au fost surprinse de jandarmi, luni, în timp ce cărau în spate mai mulţi saci cu struguri, în cantitate totală de 100 kilograme. În urma cercetărilor, s-a stabilit că strugurii erau furaţi de la o fermă viticolă din zonă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax