Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ADMINISTRATIE

Noi înscrieri pentru locuri de parcare la Alba Iulia, de la mijlocul lunii septembrie. Care sunt zonele vizate

Publicat


Din 16 septembrie începe o nouă serie de înscrieri pentru locuri de parcare în Alba Iulia. Locuitorii sunt așteptați să depună actele pentru închirierea unui spațiu de parcare, la sediul primăriei.

Până în 24 septembrie se desfășoară procedura de înscrieri pentru spațiile din apropierea pieței agroalimentare din Cetate.

În zona P4, delimitată de străzile Ion Alexandru, Bd. Revoluitiei 1989  și Vânătorilor sunt arondate blocurile Bl.I3 (sc.A, B), Bl.I2 (sc.A, B), Bl.I1 (sc. B, C), Bl. A10, A9, A8, A7, A6, A5, A4, A3, A2, A1.

În zona P9, B4, delimitată de strada Toporașilor și Bd. Revolutiei 1989 sunt următoarele blocuri arondate: BL. CF1, CF2, CF3, CF4, CF5, CF6, CF7, CF8.

Următoarea perioadă de înscrieri începe în 30 septembrie și de desfășoară până în 8 octombrie. Este vizată zona dintre străzile Vasile Goldiș, Gladiolelor, Bd Revoluției, Gh. Pop de Băsești, Bd. Transilvaniei.

În acest lot sunt incluse blocurile Bl.1AB, Bl.1C, Bl.2AB, Bl.3AB, Bl.3C CROSA, Bl.3D CROSA, Bl.3EFG, Bl.4G, Bl.5G, Bl.6ABC, BL.7ABC, Bl.8ABC, Bl.9ABC, Bl.10G, Bl.11G, Bl.12, Bl.G1ABCD, Bl.G2AB, Bl.G3AB, Bl.G4AB, Bl.G88AB, Bl.G140, Bl.V1ABCDEF, Bl.V2BC,  Bl.V3, Bl.V4AB,  Bl.V5,  Bl.V6, Bl.V7, Bl.V8, Bl.V9, Bl.VD1ABC,  Bl.VG1,Bl.62.

De asemenea, marți, 10 septembrie, se încheie perioada de înscrieri pentru locuri de parcare în zonele:

– P26: Alexandru Ioan Cuza – Tudor Vladimirescu: Bl.G3, G4, G5, G6;

– P BL ANL NAZARETH: str. Nazareth Illit, str. Constantin Noica, str. Nichita Stănescu având următoarele blocuri arondate: Bl. ANL Tronson A, Tronson B, Tronson C.

Atribuirea locurilor de parcare se face prin abonament. Actele se depun zilnic, în perioadele menționate, între orele 8.00 și 16.00, la sediul Primăriei (Alba Iulia, str. Calea Moților, nr.5A, camera nr. 8), pentru parcările de reședință.

Harta cu locurile de parcare, poate fi consultată la asociațiile de proprietari.

Regulamentul de organizare și funcționare a parcărilor publice de reședință aflate pe raza municipiului poate fi consultat la asociațiile  de proprietari sau pe site-ul Primăriei Alba Iulia la adresele:

https://extranet.apulum.ro/Registratura/Hotarari/Detaliu.aspx?registru=HOT-HCL&nr=309&an=2017

https://extranet.apulum.ro/Registratura/Hotarari/Detaliu.aspx?registru=HOT-HCL&nr=123&an=2018 

Atribuirea se face numai în limita unui loc de parcare/apartament sau spațiu cu altă destinație în blocurile arondate. O persoană poate depune un singur dosar.

Persoanele cu handicap vor depune acte care pot proba handicapul.

Informații se pot obține de la serviciul ADPP al Primăriei Municipiului Alba Iulia, b-dul Republicii nr. 26, telefon: 0258815367


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Vasile

    duminică, 08.09.2019 la 16:21

    In spatele blocurilor CF, datorita faptului ca aceasta strada este infundata,ar trebui sa existe 2 benzi de circulație asemenea străzilor paralele, însă 1 banda a fost transformata în parcări, fără trotuare,un haos total. Oare care este legea sau hotărârea care permite acest haos. Așteptăm ca autoritățile competente sa explice în baza cărui temei legal administrează acest sector de drum unde domnește haosul. Sau așteptăm vreun incendiu pt. ca apoi sa cautam vinovații…!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

CUGIR

Atac dur al lui Florin Roman: SELECȚIE DE DOSARE și condiții minimale pentru funcția de ”director PSD” al Fabricii de Arme Cugir

Publicat

Deputatul de Alba, Florin Roman, face acuzații grave legate de Fabrica de Arme din Cugir. Roman a lansat un atac dur asupra conducerii fabricii, la doar o zi după vizita făcută acolo de premierul Viorica Dăncilă, în legătură cu selecția de dosare pentru funcția de director și cu condițiile minimale de participare la selecție.  Acesta […]

Citește mai departe
Publicitate

ADMINISTRATIE

JOI: Ședință la Consiliul Județean Alba. Documentație pentru DJ 107K Întregalde, colaborare cu UAB și alte proiecte

Publicat

Prefectura Consiliul Judetean Alba 2

Consilierii județeni din Alba se reunesc joi, 26 septembrie, de la ora 11.00, în ședință ordinară, cu 10 proiecte pe ordinea de zi. Vor avea de aprobat, printre altele, documentații privind DJ 107K Întregalde, modificarea acordului de asociere cu Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia pentru organizarea de manifestări științifice, proiect de informare despre […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Zeci de răniți și imobile avariate în urma unui cutremur produs în Albania. După o oră s-a înregistrat unul și în Vrancea

Publicat

UPDATE: Presa anunță că ar fi vorba despre minim 68 de răniți, după ce autoritățile anunțaseră inițial 20. Cutremurul s-a resimțit la mare depărtare de locul producerii.  Un seism cu magnitudinea de 5,6 pe scara Richter s-a produs, sâmbătă seara, la 30 de kilometri vest de capitala Albaniei, Tirana, a anunţat Serviciul de prospectare geologică […]

Citește mai departe
Publicitate

Educație

Raport CE: Elevii din România vor avea anul acesta cele mai lungi vacanțe de Crăciun și Paște din UE

Publicat

vacanta de iarna

Elevii din România vor avea 41 de zile de vacanță de sărbători, potrivit calendarului anului școlar 2019-2020. Sunt 23 de zile pentru Vacanța de Crăciun și încă 18 zile libere în Vacanța de Paște. Sunt cele mai lungi perioade de vacanță din Uniunea Europeană, atât pentru perioada liberă de Crăciun, cât și pentru Paște, potrivit […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate