Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ADMINISTRATIE

Noi înscrieri pentru locuri de parcare la Alba Iulia, de la mijlocul lunii septembrie. Care sunt zonele vizate

Publicat


Din 16 septembrie începe o nouă serie de înscrieri pentru locuri de parcare în Alba Iulia. Locuitorii sunt așteptați să depună actele pentru închirierea unui spațiu de parcare, la sediul primăriei.

Până în 24 septembrie se desfășoară procedura de înscrieri pentru spațiile din apropierea pieței agroalimentare din Cetate.

În zona P4, delimitată de străzile Ion Alexandru, Bd. Revoluitiei 1989  și Vânătorilor sunt arondate blocurile Bl.I3 (sc.A, B), Bl.I2 (sc.A, B), Bl.I1 (sc. B, C), Bl. A10, A9, A8, A7, A6, A5, A4, A3, A2, A1.

În zona P9, B4, delimitată de strada Toporașilor și Bd. Revolutiei 1989 sunt următoarele blocuri arondate: BL. CF1, CF2, CF3, CF4, CF5, CF6, CF7, CF8.

Următoarea perioadă de înscrieri începe în 30 septembrie și de desfășoară până în 8 octombrie. Este vizată zona dintre străzile Vasile Goldiș, Gladiolelor, Bd Revoluției, Gh. Pop de Băsești, Bd. Transilvaniei.

În acest lot sunt incluse blocurile Bl.1AB, Bl.1C, Bl.2AB, Bl.3AB, Bl.3C CROSA, Bl.3D CROSA, Bl.3EFG, Bl.4G, Bl.5G, Bl.6ABC, BL.7ABC, Bl.8ABC, Bl.9ABC, Bl.10G, Bl.11G, Bl.12, Bl.G1ABCD, Bl.G2AB, Bl.G3AB, Bl.G4AB, Bl.G88AB, Bl.G140, Bl.V1ABCDEF, Bl.V2BC,  Bl.V3, Bl.V4AB,  Bl.V5,  Bl.V6, Bl.V7, Bl.V8, Bl.V9, Bl.VD1ABC,  Bl.VG1,Bl.62.

De asemenea, marți, 10 septembrie, se încheie perioada de înscrieri pentru locuri de parcare în zonele:

– P26: Alexandru Ioan Cuza – Tudor Vladimirescu: Bl.G3, G4, G5, G6;

– P BL ANL NAZARETH: str. Nazareth Illit, str. Constantin Noica, str. Nichita Stănescu având următoarele blocuri arondate: Bl. ANL Tronson A, Tronson B, Tronson C.

Atribuirea locurilor de parcare se face prin abonament. Actele se depun zilnic, în perioadele menționate, între orele 8.00 și 16.00, la sediul Primăriei (Alba Iulia, str. Calea Moților, nr.5A, camera nr. 8), pentru parcările de reședință.

Harta cu locurile de parcare, poate fi consultată la asociațiile de proprietari.

Regulamentul de organizare și funcționare a parcărilor publice de reședință aflate pe raza municipiului poate fi consultat la asociațiile  de proprietari sau pe site-ul Primăriei Alba Iulia la adresele:

https://extranet.apulum.ro/Registratura/Hotarari/Detaliu.aspx?registru=HOT-HCL&nr=309&an=2017

https://extranet.apulum.ro/Registratura/Hotarari/Detaliu.aspx?registru=HOT-HCL&nr=123&an=2018 

Atribuirea se face numai în limita unui loc de parcare/apartament sau spațiu cu altă destinație în blocurile arondate. O persoană poate depune un singur dosar.

Persoanele cu handicap vor depune acte care pot proba handicapul.

Informații se pot obține de la serviciul ADPP al Primăriei Municipiului Alba Iulia, b-dul Republicii nr. 26, telefon: 0258815367


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Vasile

    duminică, 08.09.2019 la 16:21

    In spatele blocurilor CF, datorita faptului ca aceasta strada este infundata,ar trebui sa existe 2 benzi de circulație asemenea străzilor paralele, însă 1 banda a fost transformata în parcări, fără trotuare,un haos total. Oare care este legea sau hotărârea care permite acest haos. Așteptăm ca autoritățile competente sa explice în baza cărui temei legal administrează acest sector de drum unde domnește haosul. Sau așteptăm vreun incendiu pt. ca apoi sa cautam vinovații…!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

Legea anti-birocrație, aplicată din ianuarie 2020. Comisii de Acord Unic, înființate la consiliile județene și primării

Publicat

casa constructii

De la 1 ianuarie 2020, Comisiile de Acord Unic trebuie să devină operaționale, astfel încât cetățenii să nu mai fie purtați pe drumuri și la cozi. Ministrul Ion Stefan a anunțat ca normele metodologice ale Legii Anti-birocrație urmează să fie puse în dezbatere până în 2 decembrie, iar până în 20 decembrie urmează să fie […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

ÎNCEPE POSTUL CRĂCIUNULUI 2019: 40 de zile fără carne, brânză și ouă. 15 zile de dezlegare la pește și vin. Semnificații

Publicat

post pasti

În acest an, Postul Crăciunului sau Postul Nașterii Mântuitorului începe vineri, 15 noiembrie și se încheie în 24 decembrie. Lăsatul Secului va fi joi, 14 noiembrie. Potrivit crestinortodox.ro va fi zi de post și miercuri, 13 noiembrie, când este celebrat Sfântul Ioan Gură de Aur. În cele 40 de zile de post până la Nașterea […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Tânărul din Alba care a provocat un ACCIDENT MORTAL și a fugit de la locul faptei a fost REȚINUT

Publicat

Tânărul din Cergău care, beat fiind, a provocat un accident rutier mortal și a fugit de la locul producerii lui, a fost reținut. Azi, 13 noiembrie, va fi prezentat în fața magistraților, pentru dispunerea măsurilor legale.  Potrivit IPJ Alba, la data de 12 noiembrie 2019, polițiștii din Blaj au luat măsura reținerii, pentru o perioadă […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Scutul pădurii în Alba: Peste 170 de amenzi și 33 de metri cubi de material lemnos confiscat de polițiști, în ultima săptămână

Publicat

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba împreună cu jandarmii şi specialiştii silvici au continuat seria acţiunilor, cu efective suplimentare, pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice. În ultimele 7 zile au fost făcute 58 de controale în teren şi pe drumurile publice. Poliţiştii au aplicat 172 de amenzi şi au confiscat 33 de metri cubi de […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate