Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Noi măsuri în Blaj: Patru aparate de ventilare artificială vor intra în dotarea spitalului. Străzile sunt dezinfectate

Publicat

primaria blaj

Primăria Blaj a început dezinfectarea străzilor din municipiu, în contextul recomandărilor DSP Alba referitoare la măsurile de prevenție a epidemiei de coronavirus. De asemenea, administrația locală va achiziționa, împreună cu Spitalul Municipal Blaj, patru aparate de ventilație artificial, transmit reprezentanții primăriei.

La nivelul municipiului Blaj, Serviciul Public de Gospodărie Locală efectuează dezinfecția străzilor, în contextul situației epidemiologice actuale de pandemie cu COVID 19. Dezinfecția străzilor se face cu produse pe bază de clor, produsul folosit reprezentând una dintre cele mai eficiente metode de dezinfecție, potrivit sursei citate.

Dezinfectare astrăzilor din municipiul Blaj va continua și în perioada următoare, după un program stabilit.

Primăria Municipiului Blaj, împreună cu Spitalul Municipal vor achiziționa, în sistem de urgență, patru aparate de ventilație artificială, în valoare de aproximativ 400.000 lei, care vor fi folosite de unitatea medicală. Două dintre aparate vor fi achiziționate din bugetul local al municipiului Blaj, celelalte două urmând să fie cumpărate din bugetul Spitalului Municipal. Consiliul Local Blaj va rectifica de urgență bugetul local, pentru a aloca, cât mai rapid, suma necesară în vederea achiziției.

„La Blaj am luat toate măsurile preventive, necesare și recomandate în contextul epidemiologic actual și suntem preocupați de evoluția situației. Vom acționa ori de câte ori va fi nevoie și suntem la curent cu tot ceea ce se întâmplă în țară și în lume. Rog cetățenii să manifeste responsabilitate, să se informeze doar din surse oficiale și să respecte recomandările autorităților”, a declarat primarul municipiului Blaj, Gheorghe Valentin Rotar.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax