Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Noi prim-procurori la Parchetele instanţelor din Alba: Vezi notele obţinute la examenul de la Institutul Naţional al Magistraturii

Publicat

Noul prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba este criminalistul Marius Ungureanu. Acesta a promovat cu media 9.30 examenul organizat de Institutul Naţional al Magistraturii. Notă maximă la proba de susţinere a proiectului privind exercitarea atribuţiilor specifice funcţiei de conducere a obţinut şi procurorul Augustin Lazăr, respectiv o medie de 9,70, astfel că a obţinut postul de prim-procuror adjunct al Curţii de Apel Alba.

Marius Ungureanu îl va înlocui la conducerea Parchetului pe procurorul Eugen Fulop, cel care deţine funcţia de prim-procuror de mai bine de 10 ani.

La examenul ce a avut loc la Bucureşti au mai participat, pe lângă procurorul Augustin Lazăr, şi Daniela Filip, candidat pentru postul de prim-procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba (a obţinut media 8,52) şi Călin Cosmin Stroie, candidat pentru funcţia de prim-procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sebeş ( nota 8,51). Şi aceştia au obţinut posturile.

Pentru funcţiile de prim-procuror ale Parchetelor de pe lângă Judecătoriile din Blaj, Aiud şi Câmpeni, respectiv prim-procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia şi Aiud nu au existat candidaţi.

Susţinerea testării scrise privind managementul, comunicare şi resursele umane a avut loc în 5 decembrie. Rezultatele finale pot fi consultate aici.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. toby

    marți, 29.11.2011 at 19:31

    teoria ca teoria da practica ii omoara !!!!

  2. ady

    vineri, 09.12.2011 at 19:22

    pana nu se schimba codul penal si pana nu va raspunde magistratul de erorile ce le face.. Lucrurile vor merge tot asa.. Adica prost.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax