Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Noi putem să îl ajutăm pe Andrei să crească mare

Publicat

Andrei Marinca are doar 5 ani, este din comuna Ciugud, judeţul Alba, iar problemele cu care se confruntă sunt mult prea grele, chiar şi pentru cei cu experienţă de viaţă. La doar 5 luni de la naşterea sa, părinţii lui Andrei au aflat că micuţul lor prezintă chist arahnoidian cu hidrocefalie secundară, ce poate, în timp, să îi afecteze capacitatea de a merge, de a vorbi şi poate determina un anumit tip de retard.

Până la această vârstă, Andrei a suferit 11 intervenţii chirurgicale în clinicile din ţară, dar de fiecare dată boala a recidivat şi au apărut efectele secundare. „La 5 luni, a fost operat prima dată, iar din martie 2010 şi până în martie 2011 a fost supus altor 10 intervenţii chirurgicale. Boala recidivează, fie se reface chistul sau apar infecţii”, ne-a explicat mama lui Andrei, Adriana Marinca.

Părinţii lui Andrei şi-au pierdut deja încrederea în spitalele şi medicii din România şi ştiu că singura şansă a fiului lor este o operaţie la o clinică din Viena, dar, aşa cum se întâmplă de multe ori, banii reprezintă o piedică în faţa sănătăţii celor dragi. „Ni s-a spus că doar cazarea la această clinică ne-ar costa între 700 şi 800 de euro pe noapte, iar intervenţia aproximativ 25.000 de euro. Nu avem aceşti bani, iar Casa de Asigurări de Sănătate nu decontează astfel de intervenţii, mai ales că operaţia se poate face şi în ţară. În România, Andrei a fost operat de 11 ori şi nu au reuşit să învingă boala. Trebuie să încercăm şi în altă parte, spre binele lui”, ne-a povestit tatăl lui Andrei.

Cei care doresc să îl ajute pe Andrei cu o sumă cât de mică de bani o pot face în conturile deschise special, la Banca Transilvania:

Cont Lei: RO21BTRL00101201R51106XX
Cont Euro: RO93BTRL00104201R51106XX, pe numele Adriana Camelia Marinca

La fel de binevenit este orice fel de sprijin, oricât de mic, în ţară sau la sosirea în Viena. Numărul de telefon al mamei lui Andrei, Adriana Marinca este 0757.099.197.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax