Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Noi reguli pentru pasagerii Wizz Air care călătoresc cu bagaje de mână, în avion

Publicat

izz

Compania aeriană low cost Wizz Air, cea mai mare din Europa Centrală şi de Est, are, de duminică, noi reguli pentru pasageri. Aceştia pot călători gratuit cu un bagaj mare de mână. 

Pasagerii pot aduce la bordul aeronavei un singur bagaj de mână cu dimensiuni maxime de 55 x 40 x 23 cm și o greutate maximă de 10 kg ca parte a prețului biletului.

De asemenea, poat avea asupra lor articole de tip „duty free” achiziționate în aeroport, după controlul de securitate.

Cei care doresc să beneficieze de bagaje suplimentare au posibilitatea, prin serviciul WIZZ Priority, să aducă la bord un bagaj adiţional mic care să fie amplasat sub scaun, cu dimensiuni maxime de 40 x 30 x 18 cm. Acest serviciu le garantează că bagajul de mână gratuit va fi plasat în cabină şi le permite pasagerilor să se afle printre primii în aeronavă (să sară peste coada de la ambarcare).

Serviciul WIZZ Priority este, de asemenea, disponibil pentru pasagerii care achiziţionează WIZZ Go, WIZZ Plus şi WIZZ Privilege Pass.

sursa: digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax