Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Noi restricții de circulație pe B-dul Ferdinand I din Alba Iulia, anunțate de Primărie. Ce trebuie să știe șoferii

Publicat

Primăria Alba Iulia și Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba anunță noi restricții de circulație pe tronsonul de pe Bulevardul Ferdinand I aflat între intersecțiile cu străzile Basarabiei și Crișanei, datorate lucrărilor desfășurate în cadrul proiectelor de mobilitate urbană.

Astfel, acest tronson va fi închis circulației de astăzi, în intervalul orar 11:00 – 17:00, iar începând cu data de 29 iunie 2023, în intervalul orar 08:00 – 17:00, până la finalizarea unor etape ale lucrărilor.

Accesul pe bulevard va fi permis în situații de urgență și pentru aprovizionarea operatorilor economici care își desfășoară activitatea în zonă.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și reamintim faptul că SC Oancea SRL a pus la dispoziție, gratuit, peste 100 de locuri de parcare pentru riverani și aproximativ 1.000 mp de hală pentru comercianții din zonă, în vecinătatea Bulevardului Ferdinand I, pe toată durata lucrărilor”, au transmis reprezentanții administrației locale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax