Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Măsuri pentru decongestionarea traficului: Sensuri unice provizorii pe străzile Mărășești și București din Alba Iulia

Publicat

Noi reglementări privind circulația rutieră pe unele străzi din Alba Iulia intră în vigoare de marţi, 30 august. Potrivit administrației locale, pe străzile București și Mărășești  se va institui sens unic, provizoriu, până vor fi finalizate lucrările de reparație care se execută la pasajul peste calea ferată din Partoș. Decizia a fost luată pentru evitarea aglomerației care se creează zilnic la punctul principal de ieșire și totodată de intrare în municipiul Alba Iulia.

Cele două sensuri unice care vor fi reglementate astfel: pe strada Mărășești, dinspre şoseaua de centură, până la intersecția cu strada Gheorghe Doja și pe strada București, de la intersecția cu strada Trandafirilor până la trecerea de cale ferată.

De asemenea, se vor constitui priorități de trecere pe tronsoanele înguste cuprinse între strada Florilor și Augustin Bena și pe strada Barbu Lăutaru și strada București, dar şi zonele de preselecţie de pe Bd. Tudor Vladimirescu, strada Gheorghe Doja şi şoseaua de ocolire a municipiului.

Potrivit Biroului Rutier al Poliției municipiului Alba Iulia, sensul unic existent pe strada Andrei Mureșanu va fi desființat și astfel se va putea circula în ambele sensuri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. nea Gicu

    joi, 25.08.2011 at 15:31

    Oricum la pasaj nu prea se lucra,asa ca,stati linistiti,mai e vreme,vine o iarna…si mai mult ca sigur si primavara!! O asemenea lucrare orice tara din Europa o facea in maxim,maxim 3 saptamani!! Binenteles daca se lucra non stop!! La Alba Iulia,e vremea chinurilor,vremea cand administratia isi dovedeste adevarata’valoare”!! Dupa”pontoane”care ne-au secat ,vine inca un chin de 6 luni !! Ce sef adevarat poate sa admita asa ceva??

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax