Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Noi servicii online la Primăria Alba Iulia, din 1 mai. Cetățenii se vor putea programa la anumite ghișee

Publicat

Primăria Alba Iulia va pune la dispoziția cetățenilor din municipiu noi servicii online, începând cu data de 1 mai. Astfel, albaiulienii se vor putea programa online pentru depunerea actelor la ghișeele de evidența persoanelor sau la ghișeele „Impozite și Taxe”. 

Primăria Alba Iulia a cumpărat luni, 14 martie, prin intermediul Sistemului Electronic de Achiziții Publice (SEAP), sisteme de gestionare și programare online pentru depunerea actelor la ghișeele de evidența persoanelor și pentru depunerea declarațiilor fiscale.

Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor din cadrul Primăriei municipiului Alba Iulia a solicitat un sistem de gestionare și programare online pentru depunerea actelor la ghișeele de evidența persoanelor.

Soluția software „Programare pentru <Rezervare Ghișeu Online>” va permite programarea pentru depunerea actelor de stare civilă, certificate de naștere, căsătorie, deces, atât duplicat cât și prima înregistrare.

Serviciul de gestionare și programare online este pe bază de abonament lunar, valoarea totală pentru 8 luni fiind de 2.560 de lei, fără TVA. Contractul va intra în vigoare la 1 mai.

De asemenea, administrația locală a mai cumpărat un sistem de gestionare și programare online pentru depunerea actelor la ghișeele „Impozite și Taxe”.

Acesta va permite depunerea declarațiilor fiscale, actualizarea situației fiscale sau obținerea unui certificat de atestare fiscală.

Contractul urmează să fie valabil în perioada 1 mai – 31 decembrie 2022, cu posibilitatea de prelungire prin act adițional. Valoarea totală este de 3.600 de lei, fără TVA.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Plata

    miercuri, 16.03.2022 at 08:23

    Se pot programa si mortii sa isi depuna certificatul de deces, dar trebuie sa fie de fata si sa fi platit parcarea !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax