Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Noi spații de cazare, în Tabăra Sportivă din Luncile Prigoanei. Acord de mediu, solicitat la APM Alba

Publicat

Noi spații de cazare urmează să fie construite în curând în Tabăra Sportivă din Luncile Prigoanei. 

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Alba a anunțat, pe 11 octombrie, depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Construire corp clădire, spații cazare în Tabăra Sportivă Luncile Prigoanei”, propus a fi amplasat în comuna Șugag, satul Tău Bistra, str. Luncile Prigoanei, nr. 17, titular SPAP Sebeș.

Tabăra Sportivă din Luncile Prigoanei se află în administrarea Serviciului Public Administrarea Patrimoniului (SPAP) Sebeș.

Pe terenul în suprafață totală de 12.560 mp se regăsesc 11 construcții (cabane, anexe, respectiv un teren de sport).

Proiectul vizează constuirea unui imobil – corp clădire, cu destinația spații de cazare, cu regimul de înălțime D parțial + P + 1E.

Accesul principal în noul corp se va face pe latura vestică a clădirii. Intrarea secundară se va realiza de pe latura sudică și estică.

Potrivit documentației, din holul de acces se va putea urca la etaj sau se va putea accede în zona de servire a mesei, la grupul sanitar, respectiv zonele de dormit, aflate atât la parter cât și la etaj.

Cazarea se va face în camere cu baie proprie. Imobilul se va racorda la rețelele utilitare existente în zonă: energie electrică și apă.

Potrivit temei de proiectare, proiectul urmăreste crearea etapizată a două corpuri care să înlocuiască actualele unități de cazare și să mărească capacitatea locurilor de cazare. Cele două corpuri vor fi deservite de o zonă comună formată dintr-un lobby, sală de mese și funcțiuni adiacente. De asemenea, zona tehnică și administrativă se va regăși în ansamblul menționat.

După finalizarea lucrărilor vor fi disponibile un număr de circa 70 – 90 de locuri de cazare.

Pe terenul pe care se propune executarea viitoarei construcții se regăsesc imobile propuse spre demolare. Acestea vor fi demolate etapizat, în funcție de specificul lucrării și de structura clădirilor existente. Având în vedere relocarea funcțiunilor construite, terenul de sport se va reabilita și moderniza.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate