Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Noi taxe pentru utilizarea domeniului public la Sebeş. Sunt vizaţi vânzătorii ambulanţi şi circarii

Publicat

Printr-un proiect de hotărâre adoptat recent de Consiliul Local Sebeş, s-au stabilit câteva taxe pentru folosirea domeniului public sau privat aflate în administrarea municipiului Sebeş, care-i vizează pe comercianţii ambulanţi şi administratorii de circuri.

Astfel, administraţia locală a stabilit taxa de 5 lei mp pe zi pentru vânzarea de produse de orice fel din autovehicule.

Privitor la taxa pentru instalare circ, preţul iniţial era de 300 de lei pe zi, fără a se preciza suprafaţa permisă pentru instalarea circului. Administraţia publică locală a decis ca, începând de acum, taxa să fie aplicată pe metru pătrat şi să fie de 0,1 leu pe zi. Din practică s-a constatat că suprafaţa de instalare circ a fost de circa 5.000 mp, astfel că prin modificarea adusă de hotărârea locală Primăria va strânge mai mulţi bani la buget. Totuşi există, şi situaţii în care suprafaţa solicitată e mult mai mică drept pentru care taxa este justă, conform reprezentanţilor Primăriei Sebeş.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax