Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Noile salarii minime din construcţii, agricultură şi industria alimentară. Ciolacu: ”Suntem pregătiți să adoptăm ordonanța”

Publicat

Guvernul Ciolacu

Noile salarii minime din construcţii, agricultură şi industria alimentară: Guvernul este pregătit să adopte ordonanţa de urgenţă referitoare la noile salarii minime din construcţii, agricultură şi industria alimentară.

Anunțul a fost făcut de premierul Marcel Ciolacu miercuri, 25 octombrie 2023.

„Am convenit astăzi, împreună cu patronatele şi sindicatele, în Consiliul Naţional Tripartit, noile valori ale salariilor minime în construcţii, agricultură şi industria alimentară.

Am făcut o promisiune angajaţilor, aceea că în urma introducerii contribuţiei pentru sănătate, salariile din aceste două domenii nu vor scădea!

Iar prin acordul de azi, atât noul salariu minim în construcţii, de 4.582 de lei, cât şi cel din agricultură şi industria alimentară, de 3.436 de lei, garantează că nu se pierde nici măcar un leu din salariile nete”, a scris Ciolacu, pe Facebook.

„Suntem pregătiţi, acum, să adoptăm în şedinţa de Guvern, ordonanţa de urgenţă referitoare la noile salarii minime din cele două sectoare economice.

În acest fel, odată cu promulgarea de către preşedintele României a pachetului fiscal-bugetar, vor putea fi aplicate şi aceste prevederi importante care protejează veniturile tuturor salariaţilor din construcţii şi agricultură”, a menţionat premierul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax