Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Norma de hrană pe 2020 pentru Poliția Locală Alba Iulia, la aprobat în Consiliul Local. Cât vor primi funcționarii

Publicat

politie locala

Polițiștii locali vor primi normă de hrană și anul viitor. Consilierii locali vor avea de probat cuantumul acesteia în ședința de luni, 23 decembrie.

Normele de hrană în bani, respectiv alocație valorică zilnică pentru personalul poliției locale propuse spre aprobare sunt aceleași cu cele din acest an:

Norma numărul 1 – 25 de lei pe zi- pentru angajaţi ai Direcţiei Poliţiei Locale – funcţionari publici care ocupă funcţii publice generale şi personal contractual.

Norma numărul 6 – 32 lei pe zi pentru angajaţi ai Direcţiei Poliţiei Locale – funcţionari publici care ocupă funcţii publice specifice de poliţist local.

Norma numărul 12 B – 5 lei pe zi pentru cei care lucrează în ture sau schimburi.

Reamintim că polițiștii locali din Alba Iulia au primit norma de hrană, din 2015 până în 1 martie 2018, când acest drept le-a fost suspendat, printr-o hotărâre dată de Consiliul Local, din cauza lipsei de fonduri.

La data la care a fost suspendată acordarea normei de hrană, Poliţia Locală din Alba Iulia avea 171 de angajaţi care primeau acest beneficiu.
Apoi, norma de hrană le-a fost acordată din nou, în acest an.

Norma de hrană se acordă ţinând cont de perioada aferentă zilelor calendaristice, calculată nominal pentru fiecare persoană în parte, prin înmulțirea valorii financiare zilnice a normei de hrană cu numărul de zile calendaristice din luna respectivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax