Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Notă maximă la proba scrisă din concursul pentru postul de consilier juridic la Camera de Conturi Alba

Publicat

La concursul pentru postul de consilier juridic asimilat auditorului public extern, vacant la Camera de Conturi Alba şi organizat la Bucureşti, în acelaşi timp cu examenele pentru funcţii similare la alte structuri teritoriale ale Curţii de Conturi, s-au înscris opt candidaţi. Cel care a obţinut nota maximă la proba scrisă din 15 noiembrie a fost Adrian Claudiu Decean. Interviul a fost susţinut marţi, iar rezultatele urmează să fie publicate pe site-ul instituţiei.

Dintre cei 8 candidaţi înscrişi la examen, doi au absentat la proba scrisă, iar trei nu au obţinut punctajul necesar pentru a susţine şi interviul. Alţi trei candidaţi au promovat cu următoarele note: Adrian Claudiu Decean – 10.00, Corina Cozan Zvancea – 8,25 Radu Constantin Stănilă – 7, 50. Astfel, din primele rezultate, Adrian Decean ar avea cele mai multe şanse să ocupe postul scos la concurs.

La Camera de Conturi Alba a mai fost disponibil un post de auditor public extern, însă cei doi candidaţi care s-au prezentat la concursul din 19 noiembrie nu au reuşit să obţină note de promovare de minim 7 la proba scrisă. Este vorba despre Manuela Maior, cu domiciliul în judeţul Mureş şi Claudiu Constantin Tomuş-Mara, din Alba. Cel mai probabil, concursul va fi reluat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. toby

    miercuri, 23.11.2011 at 14:14

    …nu prea cred !!!..cine-i stapanu?….da ca e asa destept ce cauta la o institutie ineficienta si care cu cheltuiala se tine …

  2. Sanda

    joi, 24.11.2011 at 09:10

    A fost foarte bun baiatul de 10 la oral a luat 4,10 cred ca nu i-au mai functionat castile de smecher

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate