Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Notarul Ioan Homoştean Milaciu şi-a anunţat candidatura, ca independent, la Primăria Alba Iulia

Publicat

Notarul public Ioan Homoştean Milaciu şi-a anunţat candidatura, ca independent, la Primăria municipiului Alba Iulia. Aceasta este „o poziţie hotărâtă”, după cum s-a exprimat însuşi candidatul.

Ioan Homoştean Milaciu are 52 de ani şi este cunoscut de albaiulieni ca notar public.  Este ginerele lui George Homoștean,  fost prim secretar PCR al județului Alba și ministru de interne timp de aproape 8 ani în perioada 1981-1989 sub guvernele Verdeț și Dăscălescu.  Fostul șef al Internelor din perioada ceaușistă a fost decorat, în mai 2010,  de Traian Băsescu cu cea mai înaltă distincție militară pe timp de pace.

Notarul Ioan Homoştean Milaciu a fost membru PSD timp de 22 de ani, până în luna ianuarie 2012.În perioada în care a fost membru al Partidului Social Democrat, nu a candidat la nicio funcţie. În 2010, a existat zvonul că a fost propus de partid să candideze pentru funcţia de primar, însă, în urma unor conflicte, acest lucru nu s-a materializat niciodată.

„Am încercat să îmi fac curaj tocmai pentru că la un moment dat cineva trebuie să aibă curajul să intre în lupta electorală ca independent”, a declarat Ioan Homoştean Milaciu.

Joi, 19 aprilie 2012, candidatul independent la Primăria oraşului îşi va lansa oficial candidatura pentru alegerile locale din 10 iunie, într-o conferinţă de presă, în cadrul căreia acesta va detalia alegerea făcută şi va încerca să răspundă tuturor curiozităţilor legate de acest subiect.

Citiţi mai multe despre Ioan Homoştean Milaciu pe blogul său personal.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. abbilbal

    miercuri, 18.04.2012 at 10:21

    Mult succes domnule Milaciu !

  2. alexandru

    miercuri, 18.04.2012 at 11:59

    incepem sa avem alternative la un primar mult prea implicat in firmele de partid si un doctor traseist, abonat la functii publice.tot la fel la consiliul local se anunta candidaturi ale independetnilor, avem o sansa sa mai diversificam punctele de opinie care convergeau mereu in sedinte la parerea sefului. vom reusi sa promovam si independenti? e o provocare pentru mentalitatea votantului roman, obisnuit de 20 de ani sa voteze aceeleasi personaje care isi schimba mereu sigla si doctrina,nu si obiceiurile.10 iunie 2012 e un test. vom reusi sa promovam si persoane independente? ma indoiesc. zilele trecute cristina candea,-recunoscuta pentru implicarile ei in zona artistica era improscata cu noroi pe forumuri.in schimb eternii consilieri votanti cuminti ai primarului se dovedesc a fi persoane de incredere.toti dorim o schimbare dar nu punem umarul la edificarea ei.apreciez personal implicarea diferitilor independenti in alegeri.ii doresc succes domnului milaciu, va avea nevoie.in ziua algerilor va vedea pe propria piele ce inseamna pdl alba, ce isneamna doamna krizbai, ce isneamna apa canal, ce isneamna mobilizarea deconcentratelor. va vedea o gramada de mizerii, de care cei cuminti care merg la vot dupa ce ies de la biserica habar nu au.succes domnule candidat. eu personal voi vota independenti la toate categoriile, ca o forma de protest la adresa actualei clase politice coborata in derizoriu si penalitate.

  3. independentul

    marți, 24.04.2012 at 10:52

    Independentii sunt buni, zic si eu! Dar sa fie dl. M. independent?

    Pana acum 3 luni era PSD si dintr-o data, culmea inainte de alegeri si-a descoperit vocatia de luptator pentru libertate? Pare cam ciudat.
    Si cum ramane cu Ioan Rus care a promis ca il sprijina. Si Rus (unul din liderii PSD judeteni) este tot independent?

    Si eu voi vota cu independentii, dar vreau sa vad ca sunt independeti, nu oameni de partid mascati ca independenti…

  4. Cimpean Popescu Mircea Nicodim

    vineri, 04.05.2012 at 09:14

    Pentru Alba Iulia,pentru locuitorii ei este BENEFIC sa aleaga un primar care CUNOASTE LEGEA si care APLICA LEGEA. Succes in alegeri dle. Milaciu Florin.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax