Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Note mici la examenul de titularizare, în Alba. Doar 50% dintre candidaţi au luat peste nota 7

Publicat

Dezastrul de la bacalaureatul de anul acesta s-a repetat şi la concursul de titularizare, unde doar 50% dintre cei care au susţinut acest examen au reuşit să obţină nota de trecere şi anume 7. Doar 206 din cei 412 profesori vor putea obține un post în învățământ, și sub 100 dintre aceștia se vor putea angaja pe o perioadă nedeterminată.

Din cele 412 lucrări, un număr de 206 de candidaţi au reuşit să obţină nota 7, notă obligatorie pentru cei care doresc să se titularizeze.  Mulţi dintre suplinitorii de anul trecut sau cei care au ieşit de pe băncile şcolii şi vor să intre în învăţământ, nu au reuşit să obţină nota de trecere, 79 dintre aceştia au luat note  sub 5, și, mai mult, 11 dintre aceștia au luat note sub 2.

Anul acesta au intrat în  concursul de titularizare 446 de candidaţi care au încercat să obţină un post de titular sau de suplinitor. Au ajuns la corectat 413 lucrări din care au fost evaluate 412, deoarece unul dintre candidaţi şi-a scris numele  pe unul dintre subiecte deşi acest lucru nu era permis. În final, lucrarea sa nu a fost luată în considerare.

Ceea ce este și mai grav este că mulţi dintre cei care nu au reuşit să obţină nota de trecere vor ajunge să predea ca suplinitori la şcolile din judeţ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax