Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

NOU | Free hotspot Alba24.ro: De astăzi, vă oferim internet wireless gratuit, în zona parcării de pe pasajul din Cetate

Publicat

Avem o veste bună pentru dumneavoastră, dragi cititori! Pentru că trăim în epoca vitezei și a informației „în timp real”, începând de astăzi vă oferim un nou serviciu: internet wireless gratuit în Alba Iulia. Hotspot-ul instalat de Alba24.ro se găsește în zona parcării de pe Pasajul din Cetate, între Parcul Unirii și Bulevardul Transilvaniei. Oricine are un laptop, un telefon mobil, o tabletă sau orice alte dispozitive cu acces la internet wifi, poate să se conecteze simplu.

Dacă se întâmplă să fiți pe drum, în zona pasajului din Cetate, și doriți să verificați o informație, să aflați cum se prezintă starea drumurilor, să căutați o adresă, sau pur și simplu doriți să navigați pe internet, de astăzi aveți acest serviciu la îndemâna dumneavoastră. Nu aveți nevoie de nicio parolă și nu trebuie să plătiți nicio taxă. Tot ce trebuie să faceți este să vă conectați gratuit la wifi Alba24.ro.

După cum deja știți, în cei doi ani de existență, Alba24 a lansat noi produse media online destinate cititorilor din județ: ziarele Sebeș24.ro și Cugir24.ro, ziarul Sport.Alba24 – un supliment de sport, LifeStyle.Alba24 – un ziar colorat cu mondenități, Sănătate.Alba24 – un ghid local pentru sănătate și frumusețe și Junior.Alba24 – un site pentru copii și părinți. De asemenea, în luna noiembrie Alba24.ro a lansat și un site de Anunțuri gratuite, din toate domeniile, din județul Alba, site-ul Evenimente.Alba24.ro, pe care puteți vedea cele mai noi spectacole, concerte, expoziții, târguri, lansări de carte, festivaluri ce au loc în Alba și, nu în ultimul rând, site-ul Anchete.Alba24.ro, pe care veți putea citi informații despre dosare celebre aflate pe rolul instanțelor din Alba și culisele unor afaceri care au marcat viața a zeci sau sute de oameni din Alba.

Așadar, dacă aveți un aparat care vă permite o conexiune la internet wireless și vă aflați pe parcarea din zona pasajului din Cetate, vă invităm să dați o tură prin lumea virtuală și să vă puneți la curent cu cele mai noi informații, prin hotspot-ul Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

7 Comentarii

7 Comentarii

  1. cucu

    joi, 13.12.2012 at 00:22

    multumim

  2. alin

    joi, 13.12.2012 at 09:47

    Sugerez sa se faca un subdomeniu wireless.alba24.ro unde sa fie postate cele mai noi stiri din zona Pasajului.
    Ar fi chiar foarte util.
    Iar la finalul lui 2013 va doresc sa aveti 1000 de mici site-uri, aceeasi Marie cu alta palarie.
    In alta ordine de idei, cam penibila stirea de sus.

    • moderatorul de serviciu

      joi, 13.12.2012 at 11:52

      @alin, esti cam zelos in postari. Cred ca ti-e ciuda. Of, of, mai,mai….ce frustrare ai tu. Ca noi dam acces gratuit la internet in zona pasajului din Cetate….

  3. alin

    joi, 13.12.2012 at 12:01

    @moderator
    Nu avem o problema cu lansarea hotspot-ului, chiar e o idee buna.
    Ce m-a amuzat a fost stirea care a enumerat, fara prea mare legatura cu subiectul, tot „evantaiul” de mini-site-uri:-))
    De aia zic: azi fiind 13, e timpul pentru un 13122012.alba.24, un nou site care adduce cele mai proaspete stiri de astazi.

    • moderatorul de serviciu

      joi, 13.12.2012 at 12:03

      :))

    • moderatorul de serviciu

      joi, 13.12.2012 at 12:14

      @alin, daca n-am facut-o ieri, 12.12.12, cu siguranța ca nu o sa o mai facem… am pierdut momentul..trebuia sa ne dai ieri ideea asta. 🙂

    • moderatorul de serviciu

      joi, 13.12.2012 at 12:28

      iar faptul ca in finalul anuntului am enumerat minisiteurile care s-au deschis pe platforma alba24 a avut rolul sa iti arate ca alba24 este un proiect care se dezvolta in online. Poate nu stii dar minisiteurile sunt idei ale unor tineri din Alba iar noi i-am sprijinit sa le puna in practica. Minisiteurile sunt miniafaceri ale unor oameni care vor sa faca ceva, iar noi le acordam tot sprijinul logistic.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate