Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Nou președinte al Colegiului Medicilor Veterinari din Alba: Ioan Tomușca preia funcţia ocupată anterior de Kerekes Francisc

Publicat

Adunarea Generală a Colegiului Medicilor Veterinari din judeţul Alba a ales, vineri, noul preşedinte al organizaţiei. Acesta este medicul Ioan Tomuşca, care îşi desfăşoară activitatea la Pianu de Sus.

La întâlnirea de la Hotelul „Cetate” din Alba Iulia, desfăşurată începând cu ora 10.00, a fost prezent directorul DSVSA Alba, Mircea Miclea şi aproximativ 100 membri ai Colegiului.

Din cei patru candidați înscriși la funcția de președinte, medicul veterinar Ioan Tomușca, concesionar în cadrul Circumscripției Sanitar-Veterinare Pianu de Sus, a fost ales cu 57 de voturi, din 98 exprimate. Unul dintre contracandidaţi a fost fostul președinte al Colegiului Medicilor Veterinari din județ, Kerekes Francisc, medic veterinar concesionar în cadrul CSV Aiud, care a obţinut 41 de voturi. În ambele cazuri, cinci voturi au fost nule.

Medicul veterinar Ioan Tomuşca are 55 de ani şi îşi desfăşoară activitatea la circumscripţia din Pianu de Sus de aproximativ 20 de ani. Anterior a fost medic veterinar la Săliştea. Acesta preia funcţia pentru un mandat de trei ani. Medicul Kerekes Francisc a ocupat funcţia de conducere a Colegiului Medicilor Veterinari din Alba pentru două mandate consecutive.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax