Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

NOU: SERVICIUL PUBLIC DE ANUNȚURI GRATUITE pe Alba24.ro. Dă „sfară în țară” dacă vrei să vinzi sau să cumperi bunuri, obiecte sau servicii

Publicat

Ziarul Alba24.ro a deschis o nouă secțiune utilă pentru cititorii săi. Este vorba despre serviciul de anunțuri online de mica publicitate, Anunturi.alba24.ro, cu postare și accesare absolut gratuită. De acum înainte, vă punem la dispoziție locul în care puteți să dați „sfară în țară” dacă doriți să vindeți, să cumpărați, să cereți, să oferiți obiecte, bunuri sau servicii. Procedura este simplă, accesibilă oricui, indicată pas cu pas, iar anunțurile pot fi vizualizate de cei peste 5.000 de cititori/zi pe care îi are ziarul Alba24.

Serviciul de anunțuri gratuite al ziarului Alba24.ro este structurat în 6 secțiuni, sincronizate cu cele mai frecvente necesități în domeniul micilor tranzacții și nu numai: Imobiliare, Diverse, Auto, Servicii, Locuri de Muncă, vânzări sau cumpărări de produse Electrice,  Electronice și Electrocasnice. Fiecare dintre aceste categorii este împărțită în subcategorii în funcție de tipul serviciului de care aveți nevoie.

Pentru a posta un anunț pe site, tot ce trebuie să faceți este să dați click pe butonul „Publică anunț nou – Gratuit” de pe pagina principală, să selectați și să completați informațiile solicitate în căsuțe: alegeți categoria anunțului, completați titlul acestuia și prețul serviciului sau al bunului oferit sau căutat, formulați o descriere a ceea ce doriți să comunicați și oferiți datele dvs. de contact (numele, adresa de email – pe care va fi validat anunțul și numărul de telefon la care puteți fi găsit).

De asemenea, puteți atașa până la 4 fotografii ale obiectului sau bunului oferit spre vânzare. Pentru ca zona de căutare să fie cât mai apropiată de locația pe care o vizați, anunțurile pot fi introduse pentru fiecare dintre localitățile importante sau pentru  tot județul Alba.

Dacă doriți ca anunțul dumneavoastră să fie difuzat la nivel național, în toată România, puteți să optați pentru MicaPublicitate.Net, un serviciu absolut gratuit de publicare a anunțurilor de mică publicitate, oferit tot de compania care editează ziarul Alba24. MicaPublicitate.Net are peste 400.000 de vizitatori unici/ lunar,  din care peste 200.000 sunt utilizatori  abonați. Numărul de vizitatori este certificat de Trafic.ro și este clasat pe locul II la secțiunea Anunțuri fiind astfel unul dintre cele mai importante siteuri de anunțuri din România.

În speranța că secțiunea Anunțuri.alba24.ro se va dovedi folositoare și eficientă în îndeplinirea operațiunilor pe care vi le propuneți, vă invităm să vă publicați, gratuit, anunțurile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. sorin

    luni, 19.11.2012 at 12:40

    multumim pentru aceasta oportunitate!

  2. gheorhy

    miercuri, 21.11.2012 at 09:15

    Domnilor redactori, atentie mare. Laudabila initiativa, insa lovita de o problema de Limba Romana. „Sfara” este, cel putin in zona Transilvaniei, pe care o deserveste site-ul d-voastra, un neologism care inseamna fum, mai exact fumul uleiului incins in care s-a prajit un aliment. Exista o forma apropiata de cea folosita de d-voastra, respectiv „șfară”, insa doar in zona Moldovei si este extrem de rar utilizata. (https://dexonline.ro/definitie/sfar%C4%83). In schimb „Sfoara in tara” este cu totul alta mancare de peste, adica o expresie, la fel de „neologica”, insa una care are logica dorita de d-voastra. In speranta ca intelegeti corect intentia si mesajul meu, va urez succes pe viitor.

  3. Adina E. Curta

    vineri, 23.11.2012 at 12:58

    @ gheorhy. Multumesc pentru buna intenție și urari! Dex-ul spune că ambele expresii sunt corecte „a da sfară/sfoară în țară”, prima fiind originea celei de-a doua 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax