Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Dosarul „Prostituate pentru VIP-uri”: Inculpaţii au cerut, din nou, eliberarea provizorie sub control judiciar

Publicat

Magistraţii Tribunalului Alba au avut pe rol, luni, judecarea unui alt termen în Dosarul „Prostituate pentru VIP-uri”. O parte dintre inculpaţi au cerut instanţei eliberarea provizorie sub control judiciar, iar alţii au încercat să obţină o înlocuire a măsurii obligării de a nu părăsi localitatea, cu cea de a nu trece graniţele ţării. Toate solicitările inculpaţilor au fost respinse, însă magistraţii au încuviinţat cererile de amânare formulate în cauză şi au acordat termen de judecată pentru data de 02.05.2011.

Potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al Tribunalului Alba, Aurelian Mocan, la termenul de luni, inculpaţii Teodor Victor Şchiop (zis „Puşcărie”), Gabriel Antoniu Bakai (zis „Gabin”), Ioan Nicolae Roşca (zis „Joni”), Sergiu Andrei Cîndea („Sega”), Ioan Nicolae Decean („Nicu”), Claudiu Vulpe („Fox”), George Virgil Alin Dura („Dragonu”) şi Adrian Bălan („Bălănel”) au formulat cereri de eliberare din arest preventiv. Instanţa le-a respins solicitările.

De asemenea, aceiaşi inculpaţi, excepţie făcând Adrian Bălan, au cerut judecătorilor eliberarea provizorie, sub control judiciar. Nici această solicitare nu a fost admisă la termenul de luni. Adrian Trifa, judecat în prezent în stare de libertate, a încercat să obţină o înlocuire a măsurii obligării de a nu părăsi localitatea, cu cea a interdicţiei de a trece graniţele ţării. Nici cererea acestuia nu a primit un răspuns favorabil din partea magistraţilor.

Cei 22 de inculpaţi din Dosarul „Prostituate pentru VIP-uri”, din care face parte şi fostul ofiţer SIE, Claudiu Vulpe sunt acuzaţi de proxenetism, şantaj, constituire de grup infracţional organizat şi aderare sau sprijinire a unui asemenea grup. În prezent, o parte dintre învinuiţi, respectiv Gheorghe Lupu („Ghiţă”), Adrian Trifa şi Petru Şerpu sunt judecaţi în stare de libertate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax