Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

NOUĂ ALERTĂ în Alba, din cauza unei ursoaice cu doi pui. Primăria Ighiu a avertizat populația să evite zona

Publicat

u

Autoritățile din Alba, din nou în alertă din cauza urșilor. O ursoaică și doi pui au fost observați la Șard, în pădure. Autoritățile locale au atenționat public populația cu privire la zona în care au fost văzuți. La fața locului s-au deplasat și jandarmii, alertați prin serviciul 112.

”Primăria Comunei Ighiu atrage atenția tuturor celor interesați, respectiv: locuitorii satului Șard și deținătorilor de animale asupra faptului că în pădurea din punctul de hotar Mirălău a fost semnalată prezența unei ursoaice împreună cu doi pui de urs, motiv pentru care vă rugăm să evitați zona în cauză” se arată într-un anunț al Primăriei Ighiu.

În ultima lună, mai mulți urși au fost văzuți în Alba. Doi urși creează probleme locuitorilor din Pâclișa. Unul dintre ei a luat o scroafă cu purcei din gospodăria unui cetățean și a devorat-o. De asemenea, la Schit, în marginea pădurii și în apropierea pistei de biciclete a fost văzut un al animal, de dimensiuni impresionante. Un urs mare a fost fotografiat și la Ampoița, chiar pe drum, între case.

Autoritățile din Alba mai au cunoștință despre un alt urs în zona Berghin – Dumitre.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax