Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Noua bază sportivă din cartierul albaiulian Micești: Se caută constructor pentru racordarea la utilități și viabilizarea terenului

Publicat

Primăria Alba Iulia caută un constructor pentru realizarea unor lucrări de viabilizare a terenului și racordarea la utilități a noi baze sportive din cartierul Micești. 

Marți, 20 septembrie, administrația locală a reluat achiziția publică pentru lucrări de viabilizare teren și utilități „Construire bază sportivă tip 1 – localitatea Micești, strada Stadionului nr. 9, municipiul Alba Iulia”. 

Potrivit caietului de sarcini, în luna decembrie 2021 au fost începute lucrările de execuție la baza sportivă din cartierul Micești. Lucrările din perimetrul bazei sunt contractate de către Compania Națională de Investiții, acestea constând în realizarea unui teren de fotbal, a unui teren multifuncțional pentru handbal, baschet, volei și tenis, a unei clădiri de vestiare, parcări, alei pietonale și spații verzi.

Licitația pentru proiectare, execuție lucrări și asistența tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul de investiții „Construcții de baze sportive proiect tip 1 – V2, încălzire cu gaz: Construire bază sportivă TIP 1, localitatea Micești, cartier Micești, strada Stadionului nr. 9, municipiul Alba Iulia, județul Alba” a fost câștigată de Compact Construct SRL, valoarea contractului fiind de 4.985.577,74 de lei, fără TVA.

Prin hotărârea Consiliului Local nr. 198 din 2020 s-a aprobat asigurarea finanțării, de către Primărie, a cheltuielilor pentru racordurile la utilități și viabilizarea amplasamentului.

Aceste lucrări constau în extinderea rețelei de canalizare, a rețelei de apă, realizarea unui zid de sprijin, amenajarea spațiului verde și efectuarea de umpluturi pentru sistematizarea terenului în incinta bazei sportive.

Valoarea estimată a lucrărilor este de 385.000 de lei, fără TVA, termenul de execuție fiind de 2 luni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate