Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

NOUĂ cazuri de infecție cu coronavirus, confirmate OFICIAL în județul Alba. Informare a Grupului de Comunicare Strategică

Publicat

Grupul de Comunicare Strategică a transmis o dezinformare cu privire la numărul real de cazuri din Alba. Este exact entitatea care pretinde să ne informăm doar din surse oficiale, adică doar de la ei și totodată entitatea care decide regulile de comunicare. Astfel, numărul real de cazuri este de 7 nu de 9. Informații suplimentare despre acest subiect găsiți aici

Știrea inițială:

La nivelul județului Alba, până în acest moment sunt nouă cazuri de coronavirus, potrivit unei informări a Grupului de Comunicare Strategică, dată publicității la ora 13.

Numărul de îmbolnăviri este raportat la aproximativ 600 de teste realizate până astăzi, a spus directorul DSP Alba, Alexandru Sinea.

După o serie de articole în presa locală și proteste ale jurnaliștilor, Grupul de Comunicare Strategică a decis să anunțe și cazurile pentru fiecare județ.

Aflăm în acest moment că de fapt sunt nouă cazuri, în condițiile în care autoritățile confirmaseră până ieri doar șase cazuri.

Persoanele infectate provin din mai multe zone ale județului.

O persoană din Alba a fost declarată vindecată, iar starea altor trei bolnavi este stabilă (pentru doi) și s-a îmbunătățit (în cazul unui al treilea).

Citește și: Un nou caz de infectare cu COVID în județul Alba. Test pozitiv pentru o femeie de 49 de ani, din Alba Iulia

FOTO: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax